Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ewt hicbir sekilde format atamiyorum windows u yeniden kurmaya calisiyoru select partition bolumunde delete yapmaya calisiyorum setup is unable to delete these files fln dio eskiden yoktu bole bisi ya artik neden bole?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 nasıl format atamıyosun yaa format c: komutu her zaman işe yarar format /autotest deneyebilirsin olmuyosa ama bikaç diskin varsa sakın öle bişi yapma hiç sormadan toptan hepsini indiriyo tam virüs yapmalık bi bat dosyasının içine @format /autotest yazdığın zaman olur biter[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya bu hdd toptan gitsinde noolursa olsun (kullanilmaz hale gelmesin o ayri konu) icindeki herseyi silmek istiyorum o kadar bi de dediklerin biraz karmasik biraz daha detayli antalabilirmisn pmden fln[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Biraz detay versene sorunun hakkında. Formatlamak istediğin sürücü üzerinde hangi dosya sistemi var, hangi işletim sistemini kurmaya çalışıyorsun?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 su anda xp kurulu sistemde tek bitane hdd var sistemde ona kurulu hddye format atip xpyi yeniden kurmak istiyorum setupta format atamiyorum iste partition bolumunde delete yapamiyorum[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 XP kurulu diskin üzerinde fat32 mi var yoksa NTFS mi yapmıştın?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 fdisk ile formatla ama kullanmayı tam bilmiyorsan iyice ögrenip yapmanı tavsiye ederim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 NTFS kullanıyorsan fdisk kullanamazsın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Kullanır ama butun HDyi uçurması gerekebilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 O nasıl oluyor Absolut?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 fdisk kullandıgın foırmata bakmıyor direk ne var ne yok siliyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Absolut sanıyorum yanlış anlatmışlar sana. Fdisk dosya sistemi oluşturur yada siler. Format falan atmaz. Tanımadığı yani desteklemediği dosya sistemi üzerinde de hiç bir oynama yapamaz. Bu yüzden NTFS dosya sistemini göremez değiştiremez silemez. Fdisk ile FAT16 yada FAT32 dosya sistemleri oluşturur yada kaldırırsın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Hmm. Fat32'de fdisk yapmıştım vaktin birinde, Hdd tamamen boşaldı... Nedeni ne olabilir peki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Haddiskin tamamen boşalmadı dosya sistemi dağıldığı yada değiştiği için okuma yazma kafaların dosyalara ulaşamadı. Yani dosyalar diskinde durmasına ramen erişim olmaz. Zaten bu yüzden dosya sistemi oluşturulduktan sonra biçimlendirme yapılmalıdır yani format atılmalıdır. Bir başka değişle disk biçimin yeni dosya sistemine uyumlu hale getirilmelidir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 NTFS olan HDye önce fdisk ile format yapısı temizlenir sonra sistem disk ile format atılır o anlamda söylüyor. Direk NTFS formatı için benim kullandıgım metod bu daha doğrusu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 aman llf falan atim deme sıçıyo diskin içine[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya low level format diyolar, allahım ya.. ölmüş hdd'ları tekrar canlandırmak için kullanılıyor bu işlem.. sen normal win98 startup diskle aç fdisk ile gir sonra bölüm silme bölümünde "dos olmayan bölüm sil" gibi bir seçenek olması lazım oradan bütün bölşümleri sil tekrar oluşturmana gerek yok sonra xp cdsinden boot ederken kuruluma başlarsın..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Eğer birden fazla bölümse hdd o zaman Fdisk'de Bölüm silme yerine girince gene seçenekler çıkar orda 3. seçenekten başlıcaksın. Sonra 2. seçenek son olarakda 1. seçenek. 2. partition'ı silmeden 1. partition'ı silemezsin o yüzden. Ondan sonra gene 1 yada istediğin şekilde partition ları oluşturcaksın.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: GE-TA, 01 September 2003 15:05 tarihinde demiş ki: Absolut sanıyorum yanlış anlatmışlar sana. Fdisk dosya sistemi oluşturur yada siler. Format falan atmaz. Tanımadığı yani desteklemediği dosya sistemi üzerinde de hiç bir oynama yapamaz. Bu yüzden NTFS dosya sistemini göremez değiştiremez silemez. Fdisk ile FAT16 yada FAT32 dosya sistemleri oluşturur yada kaldırırsın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test sapıtmayın.... dosya sistemi dediğin olay hdd'in 0. sectorunde tanımlı bir sabitler dizisinden başka bir şey değil... fdisk tanımadığı hdd'yi 3--->4 "DOS Olmayan partizonu sil" ile siler.... ama 0. sector silinirse format atılamaz. onun için tekrar fdiskten DOS Part. eklemek gerekir ki bootsector(0.sec.)'de FAT table oluşsun hdd kaç head, kaç sector vb.... bilinsin... bak... www.microsoft.com/msdn/ --->Fat Tables[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 02 September 2003 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Hmmz, pardon evet fdisk NTFS'i dos olmayan bölümünü sil ile silebiliyormuş. Onu da bir hile ile NTFS'i genişletilmiş dosya sistemi gibi varsayma ile yapıyor. Uzatılmış kısımdaki Linux partition'u ,göremeyip sildirmediği için NTFS'e de aynı muameleyi yapar sanıyordum. Ancak değilmiş. En nihayetinde aynı annenin çocukları. Dosya sistemi hakkında farklı birşey söylemedim. Kaldı ki dosya sisteminin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Fdiskin kullanmadığı dosya sistemi üzerinde değişiklik yapamadığını söyledim ki öyle. NTFS'i genişletilmiş dosya sistemi gibi kabul edebildiğini bilmiyordum. Aynı kabullenişle NTFS oluştursun bakalım. Fdisk'in format atmadığını söyledim ki oda öyle. Okuma yazma kafalarının erişimi için gerekli bilgileri oluşturur sadece. Senin de dediğin gibi sektör başı, uzunluğu ve sayısı gibi. ps:Burada bu tarz yaklaşımlardan yavaş yavaş baymaya başlıyorum. Karşınızdakini amca oğlu, hala kızı yada sokaktaki arkadaşınız gibi görmeyin. Ağır olun da molla desinler. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 said: GE-TA, 03 September 2003 11:47 tarihinde demiş ki: Aynı kabullenişle NTFS oluştursun bakalım.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test tabi ki bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 saolun hehe duzelttim sorunu 2 hdd taktim birine winxp yukledim dierini formatladim:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar