Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Hehe, nette dolasirken ne buluzladim Kimse alinmasin, ben hic bi takim tutmuyom tamamen orda ne olacak GS nin hali deseydi de koyardim, BJK deseydi de :) http://www15.brinkster.com/hador/resimler/Badi01.jpg Eger acmazsa copy paste yapip koyun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 süper:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 eh güzel de ne alaka :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Kedi çok da şirin degil aslında. espride göremeidm ben.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 said: Estel_Anorien, 04 September 2003 21:36 tarihinde demiş ki: Kedi çok da şirin degil aslında. espride göremeidm ben. Fenerlisin galba. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 fenerliyim ama fena diil :) estel doğru demiş..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 estel gs'lidir. ayrıca ben de pek bi espri göremedim, ben de gs'liyim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 bence sen "I regret nothing!" i koy bundan mizah malzemesi cikmaz
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 I regret nothing cok buyuk biraz kucultiyim crop ediyim koyarim, bunu nette buldum koydu, benim kedim oldugunda degil yane :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Seni kiracagima cam kirarim Doggiska Bu amerikadayken bi panayrda kilomu tahmin edemeyen adamdan kazandigim oduldu, ehe orda biraktik boyle :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
smerten Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 eeheh dıgerı daha guzel.. kermıt lı..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 noluyo lan benim orda işim ne ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 abi yapılcak işmi o güzelim kuklayı nasıl bırakırsın yuh sana ne diyim yaw harbiden insan getirir bana verirdi ya peh[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 efendim 154 lbs beni 158 lbs diyerek kaciran adamdan kazandim onu hieehe[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bjk olmama rağmen bi espiri göremedim.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Öne çıkan mesajlar