Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] capulcu lutfen oku


finch

Öne çıkan mesajlar

Bakıyorum da mesaj bombardımanına tutmuşsun burayı :)
Pekala elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyım. Ama ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum artık.

Şimdi sende SoU var mı yok mu önce onu bana bir söyleyebilir misin?
Eğer yoksa aşağıdaki adresten nwn için son yamayı (1.30, critical olanı) çeksen iyi olur. Tabi oynayacağın diğer arkadaşların da bunu çekmesi gerekecek.

http://nwn.bioware.com/support/patch_english.html

SoU varsa zaten son yamayla geleceği için bu dosyayı çekmene gerek yok.
Şimdi eğer crackli oyun kullanıyorsan bir yerden crack çekmen gerekecek. Kusura bakma bu konuda falza yardımcı olamayacağım ama büyük olasılıkla zaten cd ile birlikte bir tane geliyordur.
Neyse sonra server açmak için 2 yolun var:

1) Dedicated açmak için nwserver.exe dosyasını çalıştıracan ve oradan module name yazan yeri tıklayıp oynayacağınız modülü seçecen. Diğer ayarlara da bakıp istediğin değişiklikleri yaptıktan sonra Load'a bas. Daha sonra arkadaşların bu ip üzerinden(sağ üstte ip numaran gözüküyor olacak) senin servera girebilir. Bunun için yapmaları gereken oyunun ana menüsünden multiplayera bastıktan sonra join internet game'i seçmek. Daha sonra Direct Connect'e basıp ip adresini girecekler.

2) Direk ana menüden multiplayera git. Oradan new internet/lan game'i seç. Oradan istediğin modülü seçtikten sonra ve ayarları yaptıktan sonra oyuna başlayabilirsin. Az önceki adımdaki gibi arkadaşların yine bu ip numarası üzerinden senin oyununu girebilirler.

Agszone'a gelince, en son baktığımda (aylar önce) 1.29 kullanıyorlardı ve berbat bir mod vardı. Hala öyleyse 1.30 ile giremezsin. Onların client diye verdiği dosya crack zaten. Şimdi sitelerine bir bakmayı denemdim ama açılmadı bir türlü.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Anlamadığın ya da sormak istediğin sorular varsa beni icqdan bulabilirsin. Numarayı özelden yolladım.
Hadi iyi eğlenceler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
agszone da hala daha yazdan önce de yazan "flash nwn serveri deneme amaçlı açıldı" yazıo hala 1.29 war ve SoU yüklüyse giremiosun yapçaksanız düzgün yapın ya. paticik.com da ne alaka agszone diceksiniz de bi de bakarsınız beni okuyan sevgili adminlerim bu konuda bir atılıma kalkar sponsor falan bulup paticik server bile açarlar (amma vergaz) 8)[hline]-3-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...