Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Architect mevzulari

unity100

Öne çıkan mesajlar

mon calamari actim fail sansi daha az.

canim 5-10 dakikalik is harvester manajmani. hele bi duzen otursun mali mulku factorisini oturtalim iyice, ondan sonrasi rahat.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

tabi ya. actik artisani basta tirmaliyoduk git gel anca 2 extractor diktik steel icin. 2-3 gun oldu. bugun 8 k steel var elimde, ustelik deli gibi kullandim craft xp icin, 33 k expin 20 sini bone chest plate yaparak aldiysam 13 k sini en az steel ile item yaparak aldim. sattigim steelleri hic saymiycam. en az 5 k steel, 4 k liq petroleum mu ne 1 k da inert petrochemical sattim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

oooh git gel kendi harvestim low gradeler ve steeller ve aliminyumlarla kendime ilk small tatooine housemi yaptim, ardindan 4 harvester yapip diktim. ohh.

yanniz harvesterler cok killi yerde, tuskenler mesken tutmus gecidi bi yarikta yere yattim bekliyorum herifler gidince power koyucam harvesterlere.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

yuuuuh be bu kadar da olmaz yaaa. bi gittik harvesterlere, 7-8 tusken, bikac tane boo cat mi ne haltsa, ahanaksisken mi ne bir tarikat mesken yapmis orayi. arasan bu kadar aggro npc ve monsteri bir arada bulamazsin, biz harvester koyduk, adamlar 20 metre uzagina durmus.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Minimum alınacak fiyat harcadığın resourceların X3 katı ve üstüne %20 kar payı...Buna rağmen hala oha çok pahalı bu kadara veren var diyen çıkarsa git ondan al dersin zira zaten madenlerin kendileri X3 den gidiyor, uğraşmana bile deymez...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Unity sana tavsiyem yol yakınken vazgecmen Architectten ben Master Architectim ve su anda charımı satısa cıkardım ebayde , olesiye bıktırdı beni Architect oyundan soguttu resmen ilerde yani skillin arttıkca belanın ne denli buyudugunu goruceksin cunku identical yani factory craete itemlar ortaya cıkıcak , heavy harvester yada large house yapmak icin bunlar canından bezdirecek seni zira factory lerde bug yuvası zaten !! neyse yinede sen bilirin ama bence weaponsmith ol ben eger satmaktan vazgecersem architecti 0 layip tamamen weaponsmithe yonelicem.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

ben architectle yaptigim bir iki eq factorye item bastirip oradan alacagim craft xp ile hari droid engineer, weaponsmith esigine tasimak amaciyla kullancaktim. 60 k civarinda craft xp lazim ikisine ki normal yollardan cok uzun.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Factory den xp almayı umut etme cunku factory den alıcagın xp sadece item in sana verdigi xp nin %10 u oda factory nin 400m cevresinde olursan.Tabiki sen bilirsin en nihayetinde bol sans ve sabır dilerim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

Architect cidden çok uğraş gerektirip fazla kar getirmeyen bi meslek oldu , (okadar çok architect varki mantıksız fiyat kırıyorlar)...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

salak abi adamlar. use olayindan xp kazanayim elimdeki mal kalmasin ya da en azindan paranin bi kismi doner de risorz alirim diye fiyat kiriyolar kendilerini de batiriyolar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...