unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ee noviz arçitek olduk bir baktik ki her item essek kadar risorz istiyor. peki simdi yaptik diyelim mesela bi eq factory ya da bi small house. kaca saticaz bunlari ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ahaha hic architect yok galba... bahse girerim herkes bounty hunter kasiyodur. sizi gidi boba fet yalakalari siziiiieeaae....[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Small house lar 6-8k arasında deişio .. Marksman im bu arada :)[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 starsiderde biri large houseyi 120 k uzerinden indirim yapip 100 k ya satiyodu. gecen bir gun de equipment factory i 48 k ya satiyorlardi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 nasi 9 k yahu ? icine koydugun resourceleri ona koymayip 2 perden pazarda satsan o kadar eder neredeyse. 1000 steel 3 k ya satiliyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ehe üstüne bide senin o seyleri yaparken fail olma şansında var :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ben en ucuz 10k'ya gordum small house'ı.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 mon calamari actim fail sansi daha az. canim 5-10 dakikalik is harvester manajmani. hele bi duzen otursun mali mulku factorisini oturtalim iyice, ondan sonrasi rahat.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ondan sonrasi rahat. diyorsun?[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 tabi ya. actik artisani basta tirmaliyoduk git gel anca 2 extractor diktik steel icin. 2-3 gun oldu. bugun 8 k steel var elimde, ustelik deli gibi kullandim craft xp icin, 33 k expin 20 sini bone chest plate yaparak aldiysam 13 k sini en az steel ile item yaparak aldim. sattigim steelleri hic saymiycam. en az 5 k steel, 4 k liq petroleum mu ne 1 k da inert petrochemical sattim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 oooh git gel kendi harvestim low gradeler ve steeller ve aliminyumlarla kendime ilk small tatooine housemi yaptim, ardindan 4 harvester yapip diktim. ohh. yanniz harvesterler cok killi yerde, tuskenler mesken tutmus gecidi bi yarikta yere yattim bekliyorum herifler gidince power koyucam harvesterlere.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yuuuuh be bu kadar da olmaz yaaa. bi gittik harvesterlere, 7-8 tusken, bikac tane boo cat mi ne haltsa, ahanaksisken mi ne bir tarikat mesken yapmis orayi. arasan bu kadar aggro npc ve monsteri bir arada bulamazsin, biz harvester koyduk, adamlar 20 metre uzagina durmus.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Minimum alınacak fiyat harcadığın resourceların X3 katı ve üstüne %20 kar payı...Buna rağmen hala oha çok pahalı bu kadara veren var diyen çıkarsa git ondan al dersin zira zaten madenlerin kendileri X3 den gidiyor, uğraşmana bile deymez...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 bakicez. duruma gore modern isletmeler gibi maliyeti dusurerek kar etmeye calisacaz kaliteden odun vermeden.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Unity sana tavsiyem yol yakınken vazgecmen Architectten ben Master Architectim ve su anda charımı satısa cıkardım ebayde , olesiye bıktırdı beni Architect oyundan soguttu resmen ilerde yani skillin arttıkca belanın ne denli buyudugunu goruceksin cunku identical yani factory craete itemlar ortaya cıkıcak , heavy harvester yada large house yapmak icin bunlar canından bezdirecek seni zira factory lerde bug yuvası zaten !! neyse yinede sen bilirin ama bence weaponsmith ol ben eger satmaktan vazgecersem architecti 0 layip tamamen weaponsmithe yonelicem.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ben architectle yaptigim bir iki eq factorye item bastirip oradan alacagim craft xp ile hari droid engineer, weaponsmith esigine tasimak amaciyla kullancaktim. 60 k civarinda craft xp lazim ikisine ki normal yollardan cok uzun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Factory den xp almayı umut etme cunku factory den alıcagın xp sadece item in sana verdigi xp nin %10 u oda factory nin 400m cevresinde olursan.Tabiki sen bilirsin en nihayetinde bol sans ve sabır dilerim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 400 m isi kotu imis. ben de weaponsmithe yonelir gibi oldum bu gece ki bazi polemiklerimin sonucunda.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Architect cidden çok uğraş gerektirip fazla kar getirmeyen bi meslek oldu , (okadar çok architect varki mantıksız fiyat kırıyorlar)...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 salak abi adamlar. use olayindan xp kazanayim elimdeki mal kalmasin ya da en azindan paranin bi kismi doner de risorz alirim diye fiyat kiriyolar kendilerini de batiriyolar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar