Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BELEŞCİ TARAFTAR


virel

Öne çıkan mesajlar

Beleşçi bir taraftar futbol maçlarına para ödemeden girebilmenin bir yolunu bulmuş.

Tribünlerde bir efsane olarak yayılan bu arkadaş, giriş kapısına gelip kapıdaki görevli polise telaşlı bir ifadeyle

"Abicim çok acil bi durum oldu. İçeride maçı seyretmeye gelmiş bi abi var, (Bir isim sallıyormuş) hanımı anıden rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık. Onu acilen bulup hemen hastaneye yetiştirmem lazım" diyormuş.

Ehliyetini rehin birakarak içeri giriyormuş. Ama içeride maçı seyredecek kadar kalmak dikkat çekeceğinden, hemmen diğer kapıya koşturup, oradan dışarıya çıkıyormuş. Çıkarken kapıdakı polise

"Abicim benim arabayı çekiyolarmış, bi çıkıp bakiim ne oluyomuş. Problem varsa halledip geleyim" diyomuş. Taabii geri gelince tanısın diye de bu polise de kimliğini bırakıyormuş.

Çıkar çıkmaz ilk girdiği kapıya koşturup

"Abicim Allah razı olsun ben arkadaşı buldum diğer kapıdan çıktık. Şimdi benim ehliyeti alabilir miyim?" diyomuş.

Ehliyeti kaptığı gibi çıktığı kapıya yollanıyormuş. "Abicim ben araba işini hallettim çok saol. Kimliği alabilir miyim?" deyip kimliğini de alarak içeriye sağ salim giriyormuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol üstün Türk zekası + iyi niyet sömürüsü + what is being an asshole[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle iyi niyet sömürüsü, stadda görmekden en çok tiksineceğim taraftar tiplemesi. Adam gibi en fazla 10m para ver gir stada kardeşim. Niye insanların iyi niyetini sömüyrüyorsun, niye klubüne azcık para kazandırmayı düşünmuyorsun da direkt sahtekarlık yolunu seçiyorsun ![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi geçen gençlerbirliği maçında aklıma geldi aslında tam kapıdan geçerken de acaba diye ama zaten kartım vardı. Bi gün denemek lazım ya. :D[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol gençlerin maçlarına beleş girmek için bu tür yöntemlere gerek yok ki zaten seni direkt beleş alırlar yeter ki destekle :) tabi tribünden adamlarla konuşman lazım veya beleş girenlerin arsına girmen eahuea biz geçen sene 6-7 arkadaş girmiştik bizim dışımızda 30 a yakın kişi daha vardı maratona girmiştik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...