jankis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 uzun zamandır bu filmi bekliyodum 20.30 da 1997 yapımı jodie foster filmi ilk defa sinemada izlediğimde çok etkilenmiştim sora tekrar izleme fırsatım olmamıştı bugün tv de ilk defa kaçırmayalım bi zahmet[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bu ne yaaa mavi korkuyu veriyolar mesaj diye reklam vermişlerdi hay ben bunlaraa ...[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 eet ya, ben de o kadar bekledim...[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj baya değişik bi filmdi, detayları cok iyi hatırlayamasam da boş boş oturmaktan iidr :) benim de artık işlerim bitti, rahatım.. sabaha kadar film bile izleyebilirim. bi S.W.A.T dan baslayacam artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 cnbc-e deki bonnie&clyde ı seyredeyim bari birazdan başlıycak[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 aaahhhhhhhhh mesaj'ı kaçırdım diye kahroldum bir an, neyse ki kaçırmamışım.. :) aman diyeyim buradan haber verelim yayınlanacak olursa, sinema meraklısı amcamın en beğendiği filmdir mutlaka izlemem gerek.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar