Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Merhaba herkese, Bu gun 5 bolumu de inmis 1 haftadir cekiyom, hemen izledim 5 i bi yerde olarak :P aklima takialan tek bisi var, neti arastirdim ama Bunu yapan kisi, Sailormoon ile alakalmiydi, cunku buyuk kizkardesin buyuyu yapmasindan tutun karakterlere kadar hersey cok benziyodu... Neyse, yenin merakimi, horace gibi horumanu jini demeyin :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 sam bayılıyordu buna galıba :D guzel anımedır OMG eger bunu begendıysen sana Tenshi na Konamaiki yi oneririm izlerken gulmekten yerlere yattıgım tek anime :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 izlemediğim halde bayılırım bu anime'e, doğrudur.. :) belldandy gibi biri olsun yanımda başka bişi istemem bir ömür boyu.. :-p sailor moon'un yaratıcısı naoko takeuchi, amg'nin yaratıcısı başka biri (ismini unuttum) ve aynı zamanda you are under arrest'ten de sorumlu kendisi, ona da bayılırdım.. (brt'de izlemiştim)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar