Garu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 militarist bi nik. ama kendisini tanımam.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 anaaa! garuuuuuuuuya baaaahh demek istesem bile sanırım kendisi bir erkektir.. yenilerdendir. balonlular sınıfına mensuptur an itibari ile
Garu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yok yav eski durotan'ım ben hehe. şimdi hoşgeldin dopiğim bile var noob gibi. ha bu arada dasaa'yı da tanırız buralardan. muhabbetimiz olmadı da aynı ortamdayız sonuçta falan fistan.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bak ben demedim mi "garuuuu" değildir diye.. çıka çıka bizim durotan çıktı.. halbusi çıksaydı bi çıtır falan.. ne bilim bi loli16, bi angel18 falan.. negzel olurdu.. durotanmış kendisi.. peh..
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 uo da Dasda diye bi eleman vardı nebulada o aklıma gelio dasaa yı görünce :D çağrışım yapıo
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Durotan kelimesini gördükten sonra, aklıma böle Warcraft Orcları geldi. For the Horde! dedim içimden. Üstüne Overseerı görünce -ne alaka bilmiyorum ama- Zergler geliverdi aklıma. Blizzard'a bağlandığımı bana gösteren kişi oldu kendisi :D
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sanırım wowturk forumlarından hatırlıyorum... ya da onun gibi bişeyden^^
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 her bu topic e yazdığımda mutlaka kullanıcı adımı yanlış okuyanlardan biri :)
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 böyle eski devirlerde yaşamış savaşçı ismi gibi.. maximustan çağrıştırmış olabilir..
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 şimdiye kadar hiç düşünmemiş olmama rağmen buraya tıklayınca aklıma geldi valla özür =/ utanıyorum kendimden. dasaaa que
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 eskişehirliyim onun yüzünden. kabullendim. evet eskişehirli burhanım ben. bunca sene gizledim.
Öne çıkan mesajlar