Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alttaki beni nasıl tanırsın ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada arkadaşlar drall un eski nicki padi dir patide.isteyen bi mesajlarına bakabilir güzeldir.hatta imzası da bokun içinde dönen domuz topalakları kadar mutuldakmı neydi DJFDSHF

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 01:56 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@Lexius: netür bi içeceği ne miktar aldığını merak ettiğim insan, g-stringle tanganın farkını sordum, g-string tan-ga dedi =(

@Lorrotar: eski defterleri kapatalım =D

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 01:56 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@lorrotar: diabloda mouse'umun boktanlığını fırsat bilip kendisine yarayan yaramayan her türlü item'ı havada kapan şahsiyet

@Lexius: öh baya bi içmişin gibi =P

edit: oha

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 01:58 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@lorrotar: sende oynadın... LOL kendi geçmişini unutup bana laf ediyo =P

@lex: dicek bişeyim yok =D

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 02:00 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dayı valla çok uzadı 3 kişi topik döndürmek,taksi durağında gübü 1 bardak çayla kapatan işsiz insanlar gibi.ben başka topiklere damlicam

edit : ben oynamadım dayı araya traşı sıkıştırma.sen silkroad oynarkene biz wow oynardık he dahamı iyiydi ikiside zarar =( ne günlerdi o asosyal günler dfgdsf

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 02:02 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...