dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 öldü bu.. çok üzüldüm ben.. hass hortlak lan bu mnakoym!!
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 doktorum tatile geldiğinde takılıcaz inşallak. bi de danamız güzel ağırlamış onu.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 diilim ama sux birisiyim :) yani okunuşu Fransaksa gibi oluyo :) Hamlete çok kasmış sonunda kayışı egzoza kadar fırlatmış bi arkadaşımız.
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Düz saçlı bir hobbit saçları kabartmalı belkide.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 davşan.. bööle bembeyaz kulakları var.. ve havuç marul falan sever çok.. bi de şok güzel gözleri var.. kırmızı kırmızı
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 knight online'da bi kılıç ismi. ama burda yeni gördüm kendisini. iyidir iyi.
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ko oynuyaan biri sanırsam yası ufak cafeci biri olması lazım bide önönden el falan gecince oyundan dikkatini cekmiyo o oyunu oynayanlar :D
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 @malik: maikane geldi aklımda direk :) @narstil: niki narsil'i fazla andırmakta olan ve hakkımda yanılmış zât :)
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 narsil ne annamadım bilgim yok 8 sene önce ortaokuldayken kompozisyonda atmasyon bi isim bulmustum paragraf basları bunu vermisti :D nick yaptım :D alınma ko bana cok cektridi arkadası kaldıramazdık bilgisayuarın basından yanlıs anlama ben ona koyun online derdim :d bu arada herkezin bi kalbi vardı ilk girdiginde .....
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 nar-still olarak baz alırsak, nar olmakta inat eden bi vatandaşı görüyoruz
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 fix biri sanırsam. @narstil: narsil şeydi, yüzüklerin efendisinde elendil'in kırılan kılıcı var ya; o işte.
Öne çıkan mesajlar