kucukti Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yok abi bu hafta iptal wow unutun yani.. Baska biselerle ilgilenin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tolme sana küstüm bi /dance yapmadın wsg de ben o kadar dans ettim dimi Taluntain, Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 of of ne bu yav. Dün geceye kadar bir sorun yoktu. Lag yüksekte olsa birşeyler yapılabiliyordu. Bu gün berbat. Bir de üstüne yeni pach lagı da geldi tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 pach gunlerı zaten lag olur 5.kez DC oldum oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Telekom kabloyu tamir etmiş ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yalan abi tamir edilse böle mi olur uzatıyorlar işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Instant cast olan bi büyü castliorum içeri gidip su içip geliorum hala cast de :) Kafalar...TT ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Haklısın telekomdakiler analarına bacılarına kufur yemekten zevk alan kişiler. Adamlar servşs ekibine diyorlar git tamir et diye ekipte gidiyor tamire ama optik kablo tamiri bildiğiniz iki kabloyu birbirine bağla iletsin elektriği gibi olmuyor :) Dua edin de sorun TR içinde olmuş olsun yoksa geçen seferki gibi 1 ay elin gevuru tamir etsin diye bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Kablo hala kopuk arkadaşlar, kandırmayalım milleti. Eğer şansımız olursa cuma akşamına kadar düzelir sorun, yok olmaz ise öbür haftaya kadar bırakın WoW'u, çıkın kartopu oynayın :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hangi kablo kopukmuş direk bi link var mı habere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 6 kablo mu ne kopmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 oyyy 6 kablo. minimum 12lik ama muhtemelen 48lik fiber optik kablodur onlar. Bir süre daha burdayız beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Aha da haber: http://forum.paticik.com/konu.php?id=171916 Bu da kabloların anki durumu, Ankara çökmüş vaziyette gibi ama İstanbul normal görünüyor: http://www.multiphp.net/?page=network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hayır ben bu kablo kopma olayını 1 yıl içinde 3-4 kere duydum..ne bu kablo kopa kopa bi hal oldu..tekrar söylim..kafalar nereye? tabiki TT ye.,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu olay tahmını ne kadar sürer sizce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Aksine kafalar ttye değil o kabloyu koparan kimse ona girsin. Muhtemelen demir atma yasağı olan yerde (haritalarda denizaltı fiber kablo diye belirtilip demir atılması yasaktır denir) demir atan veya trol ile avlanan veya her kim kopardıysa ona girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Açıkcası denizaltı fiber kablosu tamiri kısa sürmez onu diyeblirim. Hatta bizim böyle bir tamir gemimiz dahi var mı onu ile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bu nasıl bir kablodur ya, bir kablo periyodik olarak 2 ayda bir kopar mı, adet dönemi mi var bu kabloların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu kablo gene o kablo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Geçen sefer taniri 1 ay süren kablo okyanustaki bir kablo idi bununla alakası olmayan ve muhtemelende cidden çok daha kalın bir kabloydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 çok güzel 30 k latency bravo abi duzeldimi gercekten bende hicbir degisiklik yok alla alla beyler biri ses versin ttnet tamir ettim demis ntvmsnbc sayfasinda duyurulmus durum neidr sizlerde ben yerimden kipirdayamiyorum hala.. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 16:06 tarihinde, kucukti tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ya işi bazen şakaya vuruyoruz ama cidden bu nedir ya :( Böyle oyun oynanmıyor nedir bu çektiğimiz abicim yaaa :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 allah belasını versin aleme rezil oldum önüne gelen dalıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 :) elaleminde çok umrundaydı :) Şaka bi yana oynamayın bu kadar üzüyorsa sizi latency. Nasılsa düzelecek bi zaman sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar