pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sorun bölgesel değil beyler, pek çok kişi yakınıyor sunuculara bağlanamama konusunda. teknik destek gölümünde görebilirsiniz mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 internetimde sorun var sitelere de baglanmıyor bi tek paticik gatewayde hata var nasıl düzelticem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zor da olsa girdim st ye grup kurdum içerde warrior düştü bir daha baglanamadı adam msn den giremiyorum diyor sonra yeni warr bulduk oda düştü ondan bir daha haber alamadık grup dagıldı yeni gruba girdim bu seferde ben düştüm hay ben böyle blizzide telekomuda hangisinde ise sorun (ki blizz gibi görünüyor) sheepleyim pyroblast çakayım emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 iş çığrından cıktı artık her gun sabahlı aksamlı 900ms ıle baglanıyorum..yani sabır sabır bı yere kadar,bu olaya guluyum mu aglayım mı bılmıyorum. yazık yazık verdıgımız paralara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dostum sorun bence bölgesel. bölgesel olmasaydı herkez giremezdi. oysa benim giremediğim saatte oyunda olup mc yapan arklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya bende 2 gündür deli lag var latency 1k civarlarında :( sorun bende mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 2gündür oyuna giremiyorum lol rank atlayamayacam saolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bölgesel sorun bunlar bende hiçbirşey yok 2 haftadır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhol Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaşların dediği bencede bölgesel bir sorun.2 gündür latency 2000 lerde sürekli. az önce mc deydim benim gibi sorunu olan 3-4 kişi vardı.bu 3-4 kişinin 2000 lerde ama diğer raidde bulunan arkadaşların latency 400 500 lerde. bende ise mübarek 2000 den aşağı göremiyorum.mecbur çıkmak zorunda kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 istanbul / hasanpaşa 1k - 1.8k arasında gidip geliyordu ms 2500 ardından 5062 ye fırladı ve dc yedim bravo türkelekom.bir cumartesimiz vardı o da piç oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kopmuyan kablo istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 of ya sapıttı yine.latency 6k oldu haftasonu bişey yapamıyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 önemli olan oynamak deil telkomun a.................k................. di mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya sorun bizim halkımızın hizmet anlayışı her işte yaptıkları gibi saat 5 olsada çıksam mantığıyla işe giden bi yığın adamı oraya doldurmuşlar malum bu adamlar dan ne kadar hizmet beklenir ne özelleştirme ne başka bişi sorun zihniyet sorunu hep şikayet ettiğimiz blizz bile 674646 kat hızlı cvp werio şikayetlere tt den. buyrun artık kalan size kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sabahdan beri kaç kere aradıgımı ben bile bilmiyorum 7den sonrasını hatırlamıyorum. adamlar direk sunu soruyor su anda net var mı? şana o anda oluyor "evet"diyorum. adam "sorun yasanınca yeniden arayın" diyor. öle bi durumda arayıncada "biz size 24 saat içinde dönücez dönmezsek siz dönün" gibi bi cevap alıyorum. höh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ne zmn biter bu çile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 başlıcam ama haa bu kaçıncı dc! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Türktelekom insanlari bezdirmeye çalişiyor yada sabir testi felan yapiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Yeter ulan ya yeter, kaçıncı disconnect bu ya yeter.İllallah dedirtiyor artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 azını burnunu ****** dicem banlıcaklar ama yeridir monitoru kırmayı planlıorum azına ***** OFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Allah belanı versin telekom, yazik verilen paralara harbiden cok yazik. Bu kadarmı kötü bir hizmet olur, sabahtan beri hiç abartsız 100kere koptum sırf av kacmasın diye hepsinde sabrettim reset attım tekrar girdim yine kaçtı.. haram olsun ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Verdiğim her kuruş haram olsun diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 offf girdiğim gibi 5 saniye icinde dc oluorum bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armada Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 30 saniyede bir router değiştiriyolar bi bakıyosun yunanistan'dan bi bakıyosun amsterdam'dan ee doğal olarak disconnect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Verdiğim her kuruş haram olsun diyorum sadece. başka da bi skim yapamayız zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar