Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kablo kullanıcılarının pingleri düzelmedi sanırım, adsl ler rahat oynuyor ne alaka ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet kablo internette hala 1k ve üzeri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şuan adsl kullanan arkadaslarım ankara batıkentte 160ms ıle oynuyorlar..ben kablo kullanıcısıyım ve aynı yerden 6k ms le baglanıyorum. iş çığrından cıkmaya basladı 1 aydır ne dogru duzgun baglanıyoruz ne de bısey ınternet hızı desen zaten rezalet durumda..bi şekilde artık bi ilerleme gosterılmesı gerekıyor.bu gıdısle gozukuyorkı bu ozellestırme falan da hıcbısey degıstırmıyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benim düzeldi yeşil yeşil oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 190-200 arasiydi, ab'ye girdim biz kazandik hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tüm gün rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şaka mıdır nedir bilinmez, ama oyunda kaldığın 1 saat boyunca 150-250 arasında değişti, genelde de 210 civarıydı. umarım artık hep böyle kalır. *ve genç bwl ile ilgili derin hayallere kapılır...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 200 benimde 400 500 isterim ben oyun dengem bozuldu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bir iki saattir oyundayım yine normal 400-500 msye döndü burda arada bi şöle bi hatırlatmak için kendini bi artıyo ama onun dışında bi sorun yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bugün normalmis latency ya ben oyuna girmedim de arkadaslarim rahat oynamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Bütün zg boyunca yeşil di latency çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 zaten bugün girmedim düzelmiş lag sorunu. akşam giriyim dedim prepaid game time bitmiş :) benim şanssızlığım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bugün bütün gün yeşil renkti şerit pasalar gibi oynadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ehehe dün ettiğim küfür işe yaradı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 dün ben de yeşildim sürekli, guild runı vardı keyifle katıldım raide. sonra ne mi oldu? tam uluşma noktasına geldiğimde netim tamamen kesildi, adsli aradım ve antalya genelinde çalışma nedeniyle kesinti oldğunu öğrendim. kısa süreli olduğunu söylediler ama "saat bazında mı konuşuyoruz kısa derken" sorumu da yanıtsız bıraktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kablo internet hala sorunlu ya kafayı yiyeceğim 1k üstü hala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bu sabahtan beri gene 2000 ms civarında geziyo latency. gene elimiz kolumuz bağlandı, umarım geçici bir şeydir, akşamki raid'leri engellemez. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 şok içerisindeyim 150 nin üzerine cıkmıyor allah nazardan saklasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 düzeldi sonunda.. yinede telekomu kınamaya devam >l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 500 üz altına düşmezdi 200 ü geçmedi dünden beri ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandrue Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kablonet veya ultra tv den bağlnanalarda ping durumu nasıl? bende 1k dan aşağı inmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 adsl tamamen sorunsuz hatta her zamankınden ıyı..ama kablo tam bı rezalet bı ısı tam yapsalar dişimi kıracam zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ultra tv yi aradım tüm türkiyede böyle olduğunu kablonun ve ne zaman düzeleceğini bilmediklerini söyledi eleman. telekom çalışıyormuş düzeltmek için :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eh demek ki fazla umutlanmamak gerekiyormuş :) 3 gün 200msle oynadıktan sonra bugün tekrar eski haline döndü bende yani 450+. teşekkürler telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 off off azcık girip tuber farmlıyım dedim 700 ms :/ yani anlamadığım olay, madem 200ms pingle oynayabilcek kapasitemiz var, telekom bizim sinirlerimizi bozmak için mi yapıyo bu adiliği ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar