silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abi ankarada problem olmazmı 2.5k latency :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armada Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 açıkçası söylemek gerekirse eski halimize geri döndük (dünkü).yanlız ilk baştaki olan arıza aynen devam etmekte bunun sonucu wow'da yüksek ping 2mbitlik adsl'nin 10kb ile çekmesi vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 lol haber vermek de suç oldu artık :) bana hiç biz burda çekioruz sen sus muamelesi yapmayın, dün kaçırdığım raidde 5 aydır beklediğim item düştü :) ankara düzeldi gibi sadece onu söyledim hehe. orgrimmardayım ve 550 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 an itibari ile yada yaklaşık 20 dk dır 300 ila 400 ms lagency görüyorum gözlerim yaşardı ağlıcam şimdi :( bu gerçekmi acaba kendimimi kandırıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 geçmiş olsun bana, wow sitesine bile giremiyorum; hatta yabancı sunuculara bağlı hiçbir siteye giremiyorum :|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadaşlar hani şehir/il de oturduğunuzu ve kaç ms gördüğünüzü söylerseniz daha iyi olacak herkes açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 istanbul / esenyurt 530 ms şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ankara - 1000ms. saygılar, sevgiler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ankaradayım ortalama 1600 ve 6000 arasında geziniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ankara-eryaman 256 adsl 450 ms :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 teşekkürler anlaşılan lag/ms sorunu ankara ağırlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ankara/batıkent 2500ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ankara da bi bok düselmedi ok mi bokdüselmedi ne poaralar veriyoruz bişein düzeldii yok 2 hafta oldu bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 seldom kendi adına konus bende gayet iyi su an . 350ms arada bir 600 oluyor ama tenha yerlerde 200 bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 senin adına neden konuşiim ya bişi düselmedi burda işimizi yapamıoruz onu bıraktım eğlenemioruz seninki düseldiyse sende kalsın haberini verme bilgilendirme bu kadar insan acı çekio netle burda geriliorum ben 2 haftadır çektiimiz yeterli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 felaket tellalı olmanın kimseye yardımı yok. benim yazımın sebebi bazı seylerin duzeldigi ki bu da calısma oldugu ve yakın surede digerlerinin de baglantılarının duzelecegini gosterir. 2 saatte bir kufur yazıp duzelmedi demekle bişi gecmiyor elimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 düzeldi gibi de tatil bitiyor pazar günü, ne yarari oldu o ayri bi mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hehe pent sana da yaranılmıyor yav :) duzeltseler kufur bozsalar kufur :) kufur degilde sinir diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 felaket zaten kapıda bazı şeyler için kasıldığı için bu tür oyunlarda gerisi gelmeyen sonuçlar yaratabilioki zamanının bütün bölümünü buna harcayan insanlar elindeki parasıyla alınmış şeylerin çalışmadıını görünce doal olarak sinirlenio burda paylaşmayalım da napalım ayrıca zaten burda baarsak bile bi çözüm olacaını zennetmiorum bu böle sürüp gidicek düzgün bişi yapılsa zaten kimsenin sesi çıkmıo ama parasıyla rezil oluoruz şunu soruorum buzdolabın ver her koyduun yiicei içecei bozuo ne kadar kullanırsın ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ankara/çayyolu 8000+ ms, dakikalarca lag/spike.. girdim, kafayı yedim, çıktım.. kafalar telekoma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şu an yurtdısı baglantıları tamamen koptu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kesin koptu giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaperx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 zaten vizeydi finaldi derken oynayamadık oyunu simdi tatile girdik su hale bak.tatil de bitiyor pazar gunu ne anladım ben bu isten.2 hafta oldu ayiptir ya.surekli lag spikelar disconnectler 2000 ms nin altina dusmeyen ping.off allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ankara 2mb adsl - ogrimar - emerald dream server - 360ms latency 2 dakika bekliyorum daha dogru latency almak için ve ogrimar - emerald dream server - 490 şimdi sun rock retreate geciyorum stonetalon- emerald dream server 410ms normalden 100mc falan fazla ama bu saatte cok farklı olmazdı eskidende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar