jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sınırlarımı zorlamaya basladı bu telekom bu ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 an itibari ile 19956 ms lag dabulunmaktayım oyuna girebilmem yaklaşık 5 dk aldı hala telekom saymaktayım sabahtan beri bnei bu sinir stres olayına soktuğu için .. deliriyorum. delircem delirdim.. screenshot aldım saklıcam bunu bir anı olarak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://www.progen.com.tr/network.php adam gibi calisan bir tane hat var suanda oda yetmiyo lol rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o zaman bizde izin alıp yürüyüsümüzü yaparız. yeter artık yaw. burama kadar geldi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 allah belanı versin türk telekom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 neysa ya sonunda 1 saat sonra düzeleceği haberi geldi (cnn türk). iyi dayandık. bende sonsuza kadar sürücek sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beni bağlamaz isterse simdi düzelsin kafalar türk telekoma sokmayan bidaa wow oynayamasın (büyük konustum bak afsfa) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yeni liderimizi sonunda bulduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1 saat sonra düzelmesse bile nasıl olsa 00:00 den sonra herşey yoluna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1 saat sonra özelleşicekmiymiş telekom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cnnturk de haber nerde ben goremedim link verebilirmisin.. bak burda sallama habere yer yok cokeriz bogazina herkes cinnet gecirmek uzere zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aynen gördüğüm an açtım ama yoktu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaaa mc var kahretsin raiddeyim iften searing gorgeye gidemiyorum adamlar wtf die msj atıolar msn e de girmior msn i calısan varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 "pandaalf" goren yakalasın bu elemanı gorulcek hesabımız var. ;) fazla acımıcak arcanite le kescem fazlalıklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hep bu asılsız dedikodular nasıl çıkar diye düşünürdüm :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ''military submarine vs. vs dalgası gerçekse peki 2 haftadır olan ne yeni birşeymi bu anlamadım ben yoksa kablo 2 hafta öncemi koptu denizaltının komutanı kim? donanma subayları oturup bize char kassın beni hasta etmeyin hepinizin boğazını sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beyler kadıköy ttnet yakında göztepe civarında oturan arkadaşlar özel msj atsın göztepe mc donald's da toplanalım basalım tt yi isterseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ehe ben kalamıstayım ama gelemem hastayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beyler ben gelirim ama bizi malum sahsın adamları zannedip imralıya postalamasınlar cop manyagı yaparlar adamı bende forthehorde tişörtü var onu giysem belki anlarlar ama dur bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben yarin bireysel bir eylem dusunuom merak etmeyin yaptiktan sonra en fazla 2 saat icinde baglanti eski haline doncek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aramızda bayan varsa çıplak gösteri yapsın gözümüz gönlümüz açılsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 işten geldim, koltuguma oturdum, pc yi açtım, internete bağlandım, büyük bir hevesle wowa girdim ve o da ne 5000 ms #$½#£[{]#£$£# telekom arkadaşlar ciddi bir şeyler yapma vakti geldi, bu iş topic açmak, topiclerde mesaj yazmak ile olmucak nasıl protesto etmiştik bağlantı olayını ondan çok daha etkili bir şey yapmamız gerek nedir bu ya!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 xavius'tayım ben bir alt char acayım bu lag esnasında dedim dwarf rogue actım oradada 7 sn latency var 12k ms var bir baktım etraf türk dolu adamlar sorun kendi realmlerinde zannedip bizim realme girmiş herkes şok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi threadi okusana sorun türk telekomdan büyükmüş denizaltılar donanma silahlı kuvvetler belkide nato seferber olmuş biz oynayamayalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar