Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Düzgün şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bazı siteler açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Sorun 5 günden önce düzelmez kanımca, hele dedikleri gibi 6 kablo koptuysa epey bir gider böyle. En iyisi çıkıp kartopu oynayayım =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yine gitti. Sabah saatlerinde bir sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 su an guzel knight oynuorum pingim dusuk halletmısler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hala bazı siteleri açmamakta direniyo. Ya da siteler çok yoğun, bilemiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yurdışındaki sitelere bazen bir işlem için 20 saniye bekletiyor, bazen de normal bağlanıyor. Hava soğudu diye mi kopmuştur bu kablolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 msn'e giremiyorum :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 biraz düzeldi gibi sanki ama msn hala calısmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu fiber optikler gidince neden msn ve hotmail uçuyor anlamıyorum :) neden gmail ve googletalk çalışıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 cunku o ulu gugıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 abi microsoft çok daha güçlü bi firma, ama aptal msn server'a ulaşamıyor ama explorer ulaşıyor :) webmessenger la bağlandım ama msn bağlanmıyor ya :D internetten bakıyorum, serverar çalışıo dio ama bağlanamıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 google da açılmıyor ki şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ben öyle bi sorun yaşamadım denk gelmedi.Ama MSN yine MSN sanki internet süperken girilebiliodu."MSN'li bir dünyada yaşıyoruz MSN'le yaşamayı öğrenmeliyiz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 abi gmail ve gtalk açık bende şu an, msn login olmuyor. abi ben bugüne kadar msn de ciddi bir sorun hiç yaşamadım, ben login olamıyosam kesin tüm Türkiye olamıyodur :D insanlar login olamazken ben olabiliyordum çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ben 1 dakka once msne girdim çalışıo. Ama kablolarda hala sorun var o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 saat 9 dan beri, "oturum aç" ve "yeniden dene" tuşuna tıklıyorum, birazdan kafayı yicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aha yine başladı ya dııııt telekom tamam mı? dıııııtt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14760 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 2 gündür msn'e giremiom sanki bi parçam koptu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ortalama kullanımın 20% fazlasını karşılama imkanları varmış son 2gbps'lik arttırımla. onun için wow'da spike'dan spike'a koşuyorum veya adam gibi site açamıyorum. bu kadar palavra atılmaz ya. göz var nizam var ptesi'den beri ne hale geldi internet farkedebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 benim düzeldi HEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar