Saint Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben şimdi aradım " Türkiye genelinde olan bir sorun , gün içerisinde düzelecektir." dediler. Ne zaman sorunsuz bir gün olacak acaba.. peah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 o kopan kablonun iki ucunun gireceği yer çok açık di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bir saat once aradim bir iki gun daha devam eder dediler. sorun faybir optik (aynen boyle dedi) kablodan kaynaklaniyormu$. gecmi$ olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kar yağdı ya... kablolar donmuştur. bahane mi arıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 msne giriyor nette güzelce geziyor ama oyunda çok aşırı lag oluyor gidip geliyor bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Telekom'a kafam girsin hedesi vol. 34487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Çok fena, oyun oynayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 th0r'a katılıyorum. gerisi edit -.- [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 18:51 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 msn bile bağlanmıyor ne kadar güzel bir durum. Kafa konusuna bende katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 "Türksat link hatlarındaki bir problem nedeniyle yurt dışı bağlantılarında yavaşlık sorunu yaşanmaktadır." Kablonetin sitesinde yazan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Balıklar yemiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bendede sorun var , başlicam böyle olaya ya 2 gün evdeyiz tatil yapalım dedik şuraya bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://www.kablonet.com/knet/site_duyuru.php?id=44 size duyuru insan sebebinide yazar avrupada sınırsız 2056 dsl 5 euro bız 512 ye werıoz o kadar para bide net gocuo deli olacam [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 19:32 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 2mbit e 5 euro oldugunu sanmiyorum , ayrica oyle olsa bile keske biz 512 ye 5 euro veriyo olsak :) 99 milyon para veriyoruz . demin gene aradim ne zaman duzelir bilgi veremiyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 2 mbit 5 euro olmazda benim kuzen ingilterede 10mbit'e 70$ civarı bişe veriyor.. 195.175.37.10:8080 195.175.37.11:8080 195.175.37.25:8080 195.175.37.26:8080 195.175.37.27:8080 195.175.37.38:8080 195.175.37.39:8080 195.175.37.70:8080 195.175.37.7:8080 195.175.37.8:8080 195.175.37.9:8080 yurt dişşi çıkışları için bi kaç proxy.. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 21:05 tarihinde, _AvengeR_ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ne işe yarıyor bu proxyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bide bu proxyleri nası kullancaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 internet explorer da sayfa açtıktan sonra araçlara tıklıyorsunuz ordan internet seçeneklerine tıklıyorsunuz orda yukarda bağlantılar var ona tıklıyorsunuz orda altta yerel ağ ayarları var ona tıklayıp yerel ağınız için proxy sunucusu kullanın kutucuğunu işaretleyip adres yazan boşluğa yukardaki proxylerden birini yazıyorsunuz örnek 195.175.37.10 bağlantı noktası yazan kutucuğa da 8080 yazıyorsunuz hepsi bu.. Proxy servisi, Internet üzerindeki yerel bir ağ (ya da Internet’ e bağlı bir bilgisayar) ile, dış dünya arasındaki ilişkiyi sağlayan bir yardımcı geçiş (gateway) sistemidir. İki amaç için kullanılabilirler : Bir proxy servisi (sunucusu), sizin adınıza sizden aldığı bilgi alma isteklerini yürütür ve sonucu yine size iletir. Ancak, aynı anda, bu bilgilerin bir kopyası da (cache),bu proxy sunucusu üzerinde tutulur ve bir dahaki erişimde kullanıcının istediği bilgiler doğrudan ilgili siteden değil de, proxy servisinden gelir; dolayısıyla, iletişim daha hızlı olur. Internet’ e erişim için mutlaka bir proxy servisine ihtiyaç yoktur, ancak; size en yakın bir servis noktasındaki proxy servisini kullanmanız, Internet erişiminizi bir hayli hızlandıracaktır. Firewall güvenlik sistemlerinin kullanıldığı yerlerde, kullanıcıları çıkışları tek bir makine üzerinden olabilir. Bu durumda proxy servis makinesi sadece bir aracı olarak çalışır. Proxy servisi kullanmanın avantajı çoktur. Herhangi bir siteden istediğiniz bir bilgi (web sayfası, ftp dökümanı vb..) eğer kullandığınız proxy servisinde henüz depolanmamışsa, bu bilginin olduğu siteden alınır ve size iletilir. Ancak, daha sonra başka bir kullanıcı (ya da siz) aynı dökümanı/bilgiyi istediğinizde, ilgili döküman/bilgi proxy servisinde depolandığı (cache) için, doğrudan oradan size iletilir ve erişiminiz de çok daha hızlı olur. Proxy servisleri, uluslararası Internet bağlantılarındaki yoğunluğu azaltmak, erişimleri hızlandırmak ve ağı daha etkin kullanmak için çok yararlı araçlardır. En popüler proxy servisleri, Web (http), FTP, Gopher ve Wais Internet araçları için tanımlıdır. İstanbul’ daki Turnet’ e bağlı servis sağlayıcılarından hizmet alanların Turnet İstanbul, Ankara Turnet üzerinden çıkan Internet Servis sağlayıcılarından hizmet alanların Turnet Ankara, İzmir bölgesindeki Turnet’ e bağlı Internet Servis Sağlayıcılarından hizmet alanların Turnet İzmir Proxy servislerini kullanmaları en iyi performansı verecektir. Ulusal Akademik Ağ kullanıcıları ise, kendi durumlarına göre, ODTÜ ve EgeNet servislerini kullanmalıdırlar. İTÜ Proxy servisi şu an yerel (sadece kendi kullanıcılarına) hizmet vermektedir. Tüm proxy servislerin bir zincir oluşturarak ortak kullanımına yönelik çalışmalar yapılmaktadır. not:proxy nedir yazısı alıntıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bir kac tanesini denedim hic biryere baglanamadi , patiye bile. ayrica her proxy guvenilir degil bildigim kadariyla , proxy uzerindeyken sifre girmeyin falan diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 verdigim proxyler telekomun bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben bilkent ağından bağlanıyorum, ben ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu proxy ler oyunda bi işe yaramaz o zaman ? Pingi düşürmez şu anda yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 evet oyuna bir etkisi olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bağlantı düzelince bir Allah'ın kulu msj atmamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Epeydir kopmuyordu, yine bizi mahçup etmemiş fiber kablolar. Bir hafta daha düzgün bağlantı beklemeyin. Özelleşen Telekom'un ikinci yeniliği de çok vurucu oldu, ama indirim yapılacak deyip bindirim yapılması kadar şaşırtıcı değildi eklemeliyim. Yaşasın özelleştirme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar