Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadar kisamiydi pa$ha ?


Koex

Öne çıkan mesajlar

:( :( :(

Merhaba arkada$lar , Bugun 8 , 9 aylik oglum pa$anin ölü resimleri geldi , Kurt Oglu eğitim merkezine göndermi$tim , İç parazit den dolayi ölmü$ , duydugumda ugradiğim yikimi hiç birinize anlatamam .


Hiç bi zaman bana kar$i gelmeyen , huskyler aptal diyenlere alin size Pa$ha diyebilceğim bi varlik , ama onu kaybetdim elimden ne gelirki :( , artik eve giderken icimde bi heyecan olmicak , Neyse artik uzatmiyim , Lütfen evinizde beslediğiniz hayvanlarinizin kiymetini bilin .

http://www.klasorum.com/uploads/94bdc38bda.jpg

http://www.klasorum.com/uploads/749c3a7bf2.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 ay da bir vurulan parazit asisi ekinokok icin vurulur ve kopegi korumaktan cok sahibini korumak icin yapilan bir islemdir. Zira ekinokok kopek ve koyunlarda gorulen fakat onlarda degil insanlara zarar veren bir larvadir. Halk arasinda da kist asisi olarak bilinir..

Bence kopegin icin detayli bir rapor iste onlardan. Hatta imkanin varsa kopegini yakindaki bir veterinerlik fakultesine otopsi icin gotur.

Basin sagolsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saolun arkada$lar belki pa$ha icin en iysi buydu , bende artik üzülmüyorum , ama tek üzüldüğüm $ey 1 ay uzak kaldim 1 ayin sonunda ölü haberi geldi . yeni bir köpek edinmek artik bana cok uzak evde köpek istemiyen ailem bile pa$ayi aileden bir birey olarak görüyolardi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...