Koex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :( :( :( Merhaba arkada$lar , Bugun 8 , 9 aylik oglum pa$anin ölü resimleri geldi , Kurt Oglu eğitim merkezine göndermi$tim , İç parazit den dolayi ölmü$ , duydugumda ugradiğim yikimi hiç birinize anlatamam . Hiç bi zaman bana kar$i gelmeyen , huskyler aptal diyenlere alin size Pa$ha diyebilceğim bi varlik , ama onu kaybetdim elimden ne gelirki :( , artik eve giderken icimde bi heyecan olmicak , Neyse artik uzatmiyim , Lütfen evinizde beslediğiniz hayvanlarinizin kiymetini bilin . http://www.klasorum.com/uploads/94bdc38bda.jpg http://www.klasorum.com/uploads/749c3a7bf2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 cok üzüldüm:( umarım boyle bir olayı tekrar yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 WTF! veteriner kontrolunde degilmi orada hayvanlar? hayret bisey yahu , cok uzuldum. zaten yavruyken parazit tedavisi yapilmistir muhakkak fakat , o egitim merkezinde hicmi diskilari kontrol etmemisler de tedaviye baslamamislar? dava acarim ben olsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Öldü daha neyin davasi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 koexcim uzuntunu anliyorum , benim demek istedigim farkli bir olay. kimsenin dikkatsizligi yuzunden seni boyle uzmeye hakki yok. bir iş yapiyorsan ya adam gibi yapicaksin , yada boyle insanlari uzmeyeceksin. gerci detaylarini bilemiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çok üzüldüm :( resimlere baktıkça dahada kötü oldum. gerçekten o eğitim merkezinin herhangi bir veteriner kontrolü mevcut değilmiymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 başın sağolsun, zegna haklı sen köpeğini teslim ettiğinde sağlığı yerinde ise geri alırkende öyle vermeleri gerekiyor. ihmallerinden ötürü böyle bir olay olmuş gibi. araştırılması lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 fazla gitmiş edik.. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 01:45 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 İç parazit a$isi vurulmu$tu , eğitimcinn dediğine göre 3 ayda bi vurulmaliymi$ , Serumba baglami$lar v.s v.s sonra pa$hayi kaybetdik diye telefon acti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 :( :( çok üzüldüm yaa.... [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 19:26 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 :( başın saolsun koex üzücü bi olay :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Başın saolsun çok üzüldüm :(, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Saolun arkada$lar , dediğim gibi evdeki hayvanlarinizin değerini bilin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben senin eğitime gonderiyorum felan dediğini hatılıorum. Gayet iyi bir yer fln demiştin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 3 ay da bir vurulan parazit asisi ekinokok icin vurulur ve kopegi korumaktan cok sahibini korumak icin yapilan bir islemdir. Zira ekinokok kopek ve koyunlarda gorulen fakat onlarda degil insanlara zarar veren bir larvadir. Halk arasinda da kist asisi olarak bilinir.. Bence kopegin icin detayli bir rapor iste onlardan. Hatta imkanin varsa kopegini yakindaki bir veterinerlik fakultesine otopsi icin gotur. Basin sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 cok uzuldum resımlerı de gorunce daha bı kotu oldum basın saolsun ama dıer arkadaslarında dedıgı gıbı bu olayın uzerıne gıdebılırsın buna hakkın var bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o resimleri diskete kaydedip sil bilgisayarından bence.sana üzüntüntüden başka birşey vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 saolun arkada$lar belki pa$ha icin en iysi buydu , bende artik üzülmüyorum , ama tek üzüldüğüm $ey 1 ay uzak kaldim 1 ayin sonunda ölü haberi geldi . yeni bir köpek edinmek artik bana cok uzak evde köpek istemiyen ailem bile pa$ayi aileden bir birey olarak görüyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 başın sağolsun, keşke o resimleri değilde, hayattayken ki resimlerini koysaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar