Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: theKingpin, 24 June 2003 11:29 tarihinde demiş ki: Angel kaç sezon ? bu arada bu sezon ne zaman bitecek ?[hline]KinGpiN the striked sazan Şuanda amerika 4. sezon bitti.5. sezon eylul sonuna doğru başlar.Türkiye de 2. sezon oynanıyor ve bitime 4 bölüm var.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Bu hafta ne oldu ben izleyemedim 02:00 de izlicem tekrarını..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 süperdi yaw o şarkıcı iblisin arkı geldi bi yaratıkla savaştı başka boyut kapısından gelen sonra şarkıcı iblisin arkı geri dönerken boyut kapısından yanlışlıkla Cordelia da gidiyor başka bir dünyaya süper olcak dier bölüm[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Son 3 bölüme girdik zaten. Hepsi birbirine bağlı. En güzel sahne Angel'in Cordy'nin setine gelmesi yönetmenin üstüne yürümesi felan. Orda en son Cordy Angel'i kenara çektiğinde Angel'in son olarak vision'da gördüğü yaratık hakkında uzun bi soru sormasından sonra Cordy'nin "Hayatımdan nefret ediorum" demesi. Caritas' Host diye geçer adı o yeşil dediğin iblisin. Bu bölümde Lorne diye çağırılmak istio hehe. Ama asıl adı acaip bişi K ile başlıo hatırlamıorum. Ne yaptılar ettiler bonanza dizisine de laf geçirdiler hehehe. Angel'in Cordy'e olan hassasiyetine dikkat çekiim diğer sezon'da olacak bikaç şey için :D Meraklandıriim scriptleri okumayanları. Bu arada şu salak jeneriği'de inşallah 3 sezonda tamamen değiştirmişlerdir. Çok salak bişi ya.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yuh artık angel loves cordy olursa izlemem..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 tam mal oherif ya ne o espiriler falan öyle salak salak ciddiliğinimi bozmaya çalışıyorlar ne yapıyorlarsa olmamamış ayrıca kordi gibi dekreteri var herif bakmıyor harbi var bi gaylik bu herifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 angel 'e laf yok çizerim :yapma:[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hehe harbi cordi de mayoluyken daha maşallahlı çıktı umduumdan :D[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 angelda neymiş vampir görmesek vampir diye yutacaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 olm fena deil de o kadar harbi nsıl diyim yanlış şeyler de yoq deil yani.[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 çoluk çocuk dizisi olm frpye malzeme falan çıkayor arada ona bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hehe öle ama napalım başka dam gibi vampir dizisimi war ki ?[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 orası öyle şöle bir whitewolfun vampire the masqard gibi güzel birşey olucak manyak olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 olm onu bıraq drizzt in dizisi çekiliyodu noldu ???[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 adamlar salvatore ile falan anlaşmışlar anlaşmışla nbc almış haklarını belki çekiyorlardır belki oyuncu arıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 1 sene geçti ilk duyduumuzdan beri yaa. kolum girsin bunlara ![hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bence dizisini yapmasınlar xena gibi maymun birşey yaqpıcaklar rezil edicekler drizzt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yoq lam hehe bu drizzt salvatore keser walla zerafetle :D[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 malkocoglu filmleri war drizzt yerine... ikisi de onune geleni kesio nasilsa... Cuneyt Arkin drow degil die bu kadar dislamamak lazim. Malkocoglunu izleyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: TheSilver, 30 June 2003 20:40 tarihinde demiş ki: angelda neymiş vampir görmesek vampir diye yutacaz :) Sevmiyorsan yorum yapma en nefret ettiğim olaydır.Bırak sevenler eleştirsin..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Silver-Surfer, 30 June 2003 20:50 tarihinde demiş ki: olm fena deil de o kadar harbi nsıl diyim yanlış şeyler de yoq deil yani.[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! nesi yanlış abi anlamadım?[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ilk başta 5 para etmiyen vampirler. adi 5 para etmeyen zenciler kesiyolar. sonra wolfram & hart adam heriflere silah çekiyo wisley yani we herifin gitmesine isin weriyolar sonra abartılar da war garip bişii bi ton war.şu an aklıma gelenler bunlar.ama koyun vampirler en büyüüğü.[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 zuahah sonu komedi ya başlarına cordy geçmiş tahmin etmiştim ama[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Harbi ya tam combat olacak diye gaza geldim amauh[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ohoo. O lanetli fln dedikten sonra anlaşıldı ya ne olcağı sonunda =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar