Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rutin:Angel

kingpin

Öne çıkan mesajlar

ne güzeli bee

2 saat bilmemne iblisi şöyle güçlü böyle döver dediler bi çıktı direk öldü lol bu mu aksiyon bu mu heyecan bu mu süper senaryo..

cehenneme gidildi sözde.. ya göstermediler ya da çok karışık bi olay var orada ben bi mok anlamadım ayıptır söylemesi..[hline]It is getting dark again
Dusk shuffle across the fields
The evening trees moan as if they knew
At night I always dream of you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 01 June 2003 21:41 tarihinde demiş ki:
idare merkezi normal cehennemde değil anlayamadın mı arcane :)
çok saçma bi yorum.lol anlamış gibi bi de hava atmışsın.normal cehenneme gitmediklerini anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.
asansör de down düğmesine yani aşağıya bastı holland
asansör aşağı indi
lavlar gözükmeye başladı
sonrasını göstermedi, yukarı mı çıktılar ne oldu bilinmiyor.
bi anda çıktılar asansörden
benim anladığım şey oradaki dünyada mevcut bi denge olması
yani kötülük dengeleyici bi unsur.bkz : dragonlance teki balance olayı.[hline]It is getting dark again
Dusk shuffle across the fields
The evening trees moan as if they knew
At night I always dream of you
Sosyal ağlarda paylaş

Olaylar iyice sarpa sardı.
Wesley öldü herhalde. Neden orasının kanadığını anlamadım.
Hatta şu kadın da ölecek herhalde demonların eline geçicek.

angel tek başına kalcak herhalde..

anlamadığım birşey var. Adamlar nasıl bu kadar zeki. Mesela buffy'de kadının robot olduğunu şıp diye anladılar. Polislerin zombi olduğunu şıp diye anladılar.

Biraz daha derine inseler güzel olurdu.[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

Buffy konusunda da belırttıgım gıbı
Bır vampıre kendını sorgulatma dusuncesı yada bazı seylerı yanı manyak bır dusunce sonucta kac asırlık bır tecrube var elamanda ve bunları tekrar sorgulatmak bence dızı rayına oturdu ve cok ıyı bır sekılde devam edıyor bekleyıp gorucegız...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Sosyal ağlarda paylaş

Angel kafayı kopardı ya tekinin. Ordan anladı. Diğerleride herhalde seyrettikleri filmlerdeki zombi hareketleri ile kıyaslayarak anlamıştır ehhehe. Ölmeden önce anladılarmıki zombi olduklarını ? Sanmıyorum.

Bu arada down'a basıo ama sanki yukarıya gidiomuş gibi gördüm ben nedense.

Wesley'de şanssız naapsın, gidio vuruluo sonra kız terkedio off off. Charisma, aman Cordelia'ya ne olcak ben onu merak ettim.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

asansör aşşağı-yukarı gidiyor diye illa o yönde gitmek zorunda diye bir kural yok.
sonuçta dairesel bir düzlemde gidiyor olabilirler. Mesela aşağı giderler, ama yukardan inerler.

Hatta büyülerle sen aslında aşşağı gidiyormuşsun hissi de verilebilir. Ama aslında asansör hareket etmiyordur.[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

Uçtun ha. Maksat orda angel'i kandırmak bize niye gösterio lavları felan :D Asansör'ü alttan gösterince ben yukarı çıkıo diye gördüm. Netekim aşağı giden asansörü üstten , yukarı gideni alttan çekersin genelde. Tabi o bölümün yönetmeninin taktiğini bilemioz :D
Bence asansörün dışını göstermesi acemilikti. Sadece içeriyi gösterip sonra tekrar aynı yere açılsaydı daha gizemli olurdu.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

idare merkezinin cehennemde olduğunu sanıyordu.
ama aslında idare merkezi yaşadığımız dünyada.
ben bunu anladım.

cehennemde herkes birbirine kötülük yapıyor. cennette herkes birbirine iyilik yapıyor. Başka birşey yapamazlar.
Oysa dünyada iyi dediğimiz kişiler bile kötülük yapabiliyor.
Bu da Angel'in iştahını kırdı. Kötü dediği vampirlerin arasından sıyrılınca, tüm insanlar iyilik meleğiymiş gibi geldi bence ona. İnsanların bu kadar kötü kalpli olabileceğini görünce üzüldü.
En azından düşüncelerim bu yönde.[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 02 June 2003 18:09 tarihinde demiş ki:
abi asansor olayında anlatmak istediği angel idare merkezinin cehemmemde olduğunu sanıyordu... ama ztn cehennem yaşadığı dünya.. holland ın dediği gibi bu insanlar ztn iyi olsalardı cennette ve melek olurlardı diyor... burdan da angelın iyice moral bozuluo herşeyi boşverio tabi gidip darlayla oluo...
heh işte düşündüğüm şeyin açıklaması buydu eyvallah.

wesley ölmüo benim anladığım kadarıyla yarası kanıyor sadece.ancak ilerki bölümlerde zombi tarafından vurulduğu için zombiye dönüşürse şaşırmam ehuehu.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

yok be böyle ezik toplumdan dışlanmış başın kadar kuma gömülüp taşlamış gibi yürüyor sonra yani hiç şey yapamıyor karizma -1 oluyor kötü oluca konuşması falan eziklikten çıkıyor
adam dönüyor hareketleri falan daha iyioluyor avıyla oyun oynaması çok hoşki bu her vampirin karizmasına +3 falan katan bir etken yani .
Sosyal ağlarda paylaş

Valla iki dizininde gerçekliğinde bir vampir için en büyük karizma kaç slayer biçtiğidir.

Angel - 0
Spike - 2

Tabi bildiğimiz kadarı ile böyle :D
Angel iki arada bi derede kalmış. Drusilla'nın babası angel'e ruh vererek lanetledikten sonra zaten angel ne çok kötü ne çok iyi olmuş. Neutral gibin dolanmış ortalıkta. Dizinin başından yanındakileri kovana kadarda iyi yöne doğru hızla ilerlemiş. Ama ondan sonra gene neutral'a doğru kaymış :D Şu an kötü tarafa çok yaklaşmış durumda.

Bakalım ne olcak.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...