sLog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 "There's No Place Like Plrtz Glrb" Season 2 sitesinden baktım walla...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bu spike in beyninde ses oluşuyor yukarı çık diye kim diyor onu ne alaka anlamadım ben bilen var mı[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bu spikeda ezik yaptılar sonunda iyice dandikleşti dizi o sesde downmıdır nedir küçük tatlı kızın sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 buffydeki en güzel hatun dawn bence.. Angel'a biraz daha rpg öğeleri katsalar iyi olurdu. Mesela her yeni sezonda yeni bir özellik. Bir sezonda beyin kontrolü, diğer sezonda haste büyüsü, başka bir sezonda ölüleri canlandırma felan Angel'ın sezon sonu bölümüne hasta oldum. Hele şu kurtardıkları esir kadın süper. Angel felan kesik kafanın canlanısını görünce bayıldılar, bu kadın doğal birşeymiş gibi seyretti. Kadın hiçbirşeyden endişelenmiyordu. Tek korktuğu yer angella şu uzun saçlı elemanın kavga ettiği yerlerdi.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 spike'a hayranım ya. çok içten bakışları ve konuşmaları var. ses tonu ise mükemmel.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 e çüş spike ın kafasındaki ses willow...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 eheeh Slog Parmaklarımdan Aldın Postu Yani Yuf Willow un Sesinin tanımadınız ya(Ehe Cok Belli ediyorum Dimi Sesine Hasta Oldugumu) Helal Yani[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 said: sLog, 27 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: e çüş spike ın kafasındaki ses willow...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua orayı bende anladım geçen bölümü tam izlemedim hazır dizi başlamışken soriyim dedim[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ya sımdı bugun son bolumu wercek ler 13,00 de gecen hafatnın tekrarını ızledım kacırmıstım ıyı oldu.. akşam season 2 nin son bölümü war..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 aa son bölüm geçen haftakiymiş bugün ne wercekler peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 pff dvd leri de çok pahalı yaw..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Bugun Dawson ın Final Bolumunu Vericekler... Cnbc-E Yayin Akisi [hline]Absolute & Lonely.... [Bu mesaj Kobe tarafından 27 July 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 dawson suxxor[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Evet bu sefer amerika'da yayınlandığı gibi son bölüm ve onun ardından özel olan bölüm bitişik verilcek. Normalde 23 bölümdür her sezon en son sezon dizininde sonu olduğu için ona özel bir bölüm yapmışlar. Yannız hala jen'i kurban edilmiş gibi görüorum. Çünkü normal periyoddan çok ötesini gösterior, bi ton şey olmuş. Pek adil gelmedi bana. Biz jen'den sizde diziden ayrılıosunuz olayı sarmadı beni.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 e angel wardı 20,00 da ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Angel sezon bitti o yuzden ara verildi:) o Balayana Kadar Baska seyyler Sıkıstırılar O saate...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 pfff[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 walla millet barda oturmus bisiler icerken beni otel odasina hapseden bu dizileri kiniyorum. son bolumlerini haftasonu birdaha vereceklermis.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Cats'ı kırmıyorum ve uplıyorum..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRain Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 3uncu sezon muthiş surprizlerle gelecek sabırsızlıkla bekliyoruz..[hline]28-06-42-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Yeni yayın döneminde Her pazar saat 20.00: Buffy The Vampire Slayer Her pazar saat 21.00: Angel Arka arkaya olmaları daha iyi olmuş. [Bu mesaj Popeye tarafından 20 August 2003 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 evet evet çok iyi olmuş [hline]By Gamers For Gamers [Bu mesaj Popeye tarafından 20 August 2003 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yeni sezon ne zaman başlıcak onuda sölerseniz geleneksel angel manyağı olarak yeni bir forum açayım..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ya nie hala göstermioalr tekrarını bile yeni sezon başlıcak nerdeyse ![hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 geçtiğimiz hafta başlaması gerekmiyor muydu ? [hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 26 August 2003 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar