TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 frde eski bir proje sayılır yani adamlar kaç senedir nasıl çeksek diye düşünüyor borudeyil fr drizzti maymun ederlerse taş yağmuruna tutulurlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Bonecrusher, 13 July 2003 14:48 tarihinde demiş ki: said: hella, 06 July 2003 21:25 tarihinde demiş ki: Ohoo. O lanetli fln dedikten sonra anlaşıldı ya ne olcağı sonunda =)[hline]G-power a.k.a gehena çok zekisin valla o zaman ne diyim. ölecek gibi gösterdiler. ben de öleceğini tahmin ettim. hiç birşekilde en sonunda öyle olacağı anlaşılmıyordu.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. wtf ? son 4 aydır fln 'pepelekçilere' eski olsun yeni olsun bişeyler oluyo ama..[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 yok hellacım cigerim bişi dememiş sen öle annadım deyince benim de içine dahil oldugum öldürülcek sananlar gurubunda allah allah biz salakmıyız fikri oluştu. 3 saat 10 dk kaldı angel'a[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 çok haklısın deamon[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 buffy kaçırdım kaç haftadir bhüü.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 "hay gayz" dedi ya teyze orda bende dumur oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 spikele xander büyücü dükkanına :) gidip oradaki iblis kılıklı herifle kapıştıklarında herife sapladıkları kılıç çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Orasi Guzelde Bide Hani Tam Spike ile Xander Kapistilar Ve Willow(boyle yazılıyodu dimi?) Onlara "Ayrılın" dedi ve 2 side ayrı duvarlara yapıstıktan sona willow un onlara gorevlerini soyledigi ses tonuna resmen asik oldum.... (Willow'a zaten hastayimda oyle Buyucu triplerine girdigindeki sesine asigim ya boyle bi ses tonu ne bilim iste guzel)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 willow kızıl saçlı olan di mi? onun titrek sesini çok seviyorum. hani çok güçlü büyücüler vardır ama çekingendirler ya onun gibi[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Hi Hi bende o sesi diyorum iste Buyu yaparken felanki ses tonu birde 2 bolum onceydi sanirim glory ile kapismaya gittigindeki bolumde cok iyidi ucarak gelme gozbebekleri siyah ve intikam dolu tam bir cadi ya uyan ses tonu :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Bu arada Buffy Veya Angel ile ilgili diyaloglari http://www.vrya.net/bdb/ sitesinde bulabilirsiniz (belki benim gibi diyalog ariyanlar vardir dedim..][hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bu bölümde wesley wolf...ram...hart... olayını çözünce woaaaa oldum cidden çok iyi düşünmüşler :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 tutmayın lan beni öldürdüler güzelim şarkıcıyı öldürücem hepsini[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Çok iyi bölümdü. Angel'in gerçek şeytan tarafının ortaya çıkması felan. Ben ilk değiştiğinde o dünyada o şekilde görünüo diye zannettim. Ama herifin bacağını felan parçalayınca kendinde olmadığını anladım ehhe. Ben şu lahit'in çok konuşan üyesine ne yapıcaklar onu merak ediorum. Lahit lafını çok kullanıo kim çeviriosa. Buffy'nin bir önceki bölümde Willow saklandıkları evin içindeki bozuk telefonu büyü ile çalışır hale getirdikten sonra Spike "Lahitimin kapısı gıcırdıyordu, gelip bi el atarmısın ?" demişti. Anlamadım bu lahit'in tam olarak ne anlama geldiğini.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ölmemiştir o maket yapmışlardır kız yola gelsin diye :)[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 kitapların kapağı çok güzeldi o yumuşak iblise yazık oldu iyi adamdı angel bu aralar güzelleşti yani şu son iki bölüm gayet hoştu şu angelın bunalıma girme hıyarlığı olmasaydı daha güzel olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 gitti şarkıcı iblis ya kafayı yicem .. sezon sonu haftaya bakalım ne olacak .. bu arada o yumuşak falan değil..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 winifred e aşık oldum ne mutlu bana yeni sezonda angeldaymış cok sevindim :P çok vahşi bi çekiciliği var :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Seviyordum Host'u yazık oldu walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 arkadaşlar durun paniğe kapılmayın hemen belki gerçek değildir ya... Öyle iyi adama yapılır mı bu?[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ne demek paniğe kapılmayın resmen adamın kellesi ortada tüh tüh yazık yaw anneside tükürmüştü suratına(iyiki gerçekte anneler öyle değil oha ya baba resmen o)[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Catscratch, 12 July 2003 18:26 tarihinde demiş ki: Amy deil. Winifred.Takma adı da Fred zaten. Gerçek adı Amy Acker.[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hıımmmzzz bence eleman gayet ölü. haftaya bölüm finali varmış....[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 tüh ya yine kaçırdım. offf[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ne zamandır izlemiyodum ben de. Bu pazar 2 bölüm birden izledim. Neyse ki forumlar var az biraz konuyu öğrenebiliyoruz. Önümüzdeki hafta da final bölümü varmış ama ben yokum buralarda. Gelince öğrenecez artık[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar