Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ben de loading le beraber trial a başladım ama her newbee gibi 3-5 saatlik oyuncuya yardım edecek, oyunu öğretebilecek sabırlı insanlara ihtiyacım(ız) var; clan dayım, beklerim :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bana soru sormaktan cekınmeyın bu aralar fazla mesgulum oyun ıcınde yardım edemeyebılırım ama cevap vermek zor olmasa gerek[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Banada soru sorabilirsin. Genelde miss veya raiddeyim ama /tell ile yardımcı olmaya çalışırım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 /tell Artxed isterseniz yeni char acabilirim daha kolay olur.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FadetoblacK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Bana istediğini sorabilirsin , zamanımın %80'i aptal bi mobu kamp etmekle geçtiği için..[hline]"Victory belongs to those that believe in it the longest and the most." Devil 'Keelhaul' Dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar