b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 beyler ben şimdi uoyu bi ara sildim sonra yeniden yükledim.iş patch yapmaya geldi başladım bi ekran çıktı onun da ss'sini veriom şimdi baktım olmuo amaan dedim bi böyle girmeyi deniyem ama yok client açılıo gri bi ekranda ööle takılıp kalıo iki gündür oyayamıom ve serverı da teste açmam gerekio nappıcam bi yardım edin işte bu da resim lütfen çözmeliyim bu problemi[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 SS'i görmedim ama tahmin edebiliyorum. Bu sorunun asıl çözümü UO'yu tekrar kurup patch'i tam olarak yapmasını sağlamak. Ama yok ben kasamam çalışsın da doğru olmayan yoldan olsun sonuçlarına razıyım diyorsan, biryerden bulacağın verdata ve client(sphere 55i kullanıyorsan tercih olarak 2.0.3) ile çalışır hale getirirsin. Ne gibi sorun olur diyorsan eğer 2d client ile runuo server'e girmek istersen AOS skilleri ve bazı eksik gumplar sorun çıkarabilir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 ge-ta saol tekrar yükledim patch de mis gibi oldu saol yannız kendi serverıma girmeye çalışırken enterin brittania'da takılıo[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar