Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ah eski oyunlardaki ses efektleri geldi aklıma, süperlerdi: kapı açılma: "pkık" (her oyun) kapı kapanma: "kpıp" (her oyun) aşağı düşme: "pık" (bknz: prince of persia) potion içme: "gupgupgupgup" (bknz: prince of persia) kayma: "biüüüüüüüüüüv" (bknz: monkey island I) kılıç çarpışması: "bik" (bknz: prince of persia) health azalması: "kıp" (çoğu oyun) ve daha niceleri, aklınıza gelenleri yazın. uhmmz..[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 tipitipitipitipitipi = helicopter tikitkitkitkitkitki = makineli tufek piuvv = laser tabancasi kut = kafaya sopa indirme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 aklıma rick dangerous ın müziği geldi eheah dıııt dı dıııt dıt dı dıııııt[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 müzikler ayrı bi olaydı zaten. hele lucasarts oyunlarının müzikleri neydi öyle? fate of atlantis... monkey island...[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Müzik diyince Prince of Persia nın üzerine tanımam, yine olsa yine dinlerim hatta bi aratıyım theme song unu. Keen in ses efektleri güzeldi, street fighter da ne dedikleri tam belli olmazdı aduken diyeceğine abuk subuk sesler çıkardı.Bi arkadaş bende daha 386 varken ses kartı olan bi 486 almıştı.Aman Allah ım sesler müzikler aşmıştı resmen hasta olmuştum.Sürekli diskete oyun çeker ona giderdim:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Hatırlıyorum, 50 bin civari olan harcligimi biriktirip, 5.500 bine Sound Blaster 16 almıştım ki, inanılmaz bir olaydı o zamanlar.. Doom'un sesleri falan ne kadar harikaydı öyle..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 the-underdogs.org abandonkeep.com bhlegend.om[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 sizin pcleriniz daha bip bip biplerken amigamde 4 kanal muthis kalite sesin tadini cikariyordum hohoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bende atari vardı o zamanlar ama harbi "atari" idi hatta halk arasında "karakutu" da denirdi ama benimki ahşap farklı bişeydi. space invaders oynardım hatırlarım o oynadığınız yaratık dmg alınca garip böyle sıçmayla karışık gaz çıkarma sesi gibi bişey çıkarırdı ince tondan o aletle nasıl eğlenirdim of.[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hatırıyoru m kuzen doomun müziklerini çekmişti bi şekilde cdye bi zamanlr oturup dinlerdik =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bunladan yeni, gene de eski QUake II nin müziklerini kim unutabilir?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Walla highseas trader ın müziklerine hastayım. Bir de prince of persia ın efektleri:)[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar