Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Merhaba herkese, Burasi daha bir kac saat once acildi, Dark a mod olayini da sordum, benim kafamda zaten horacegoesskiing in olmasi vardi. Ondan once de sormustum, horace gelene kadar mod olabilirim diye, ama direk horace dedi o da. Simdi herkes bundan mutlu olur di mi, zaten profesyonel olarak ugrasan biri, duzeyli biri de, forumda kanitladi bunu bize. Umarim herkes ayni fikirdedir, ben aciyim ve fikrimi belirteyim dedim. Yuru horace! :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 +1 zaten fikir onundu. Başkasının olması doğru olmaz. İlle de başkası olacaksa horace ile birlikte olur daha güzel olur. Ama yinede siz bilirsiniz efenim. Saygılar :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. [Bu mesaj Solonor tarafından 02 September 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 horace yakışır... ama adam nickini biraz kısaltamaz mı saece horace olsa olmaz mı horacegoesskiing biraz uzun da...:)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 horace dersin anliyo herkes zaten karismayin nikine :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 güzel olmuş horace yakışmış :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 eet horace olsun bence de[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ehe. saolun arkadaşlar. inşallah utandırmam sizi. :utaniem:[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 03 September 2003 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yakisir horace :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yürü e horace kesseler acımaz! *!alttan gazı verir*[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 HOCCA SEN BİİZİİM HER ŞEYİMİZSİNNN helal hocama bea, (ben nie gaza geldiysem ahaha) hade bakam hayırlı olssun cnm...[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bencede horace. ya ben buranın açıldığını görmemiştim.o yollarım bişeyler[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 go horace go! *!tezahürat yapar, ıslık neyin çalar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 yakışır[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Horace olmaz, Alan Yetkilisi bölümüne sığmaz nicki, kötü görünür. Görsel Sanatlar gibi bir bölümün forumun genel estetiğiini bozması ise tamamen anlamsız olur. Yeni nick alsın "hor" diye, öyle mod yapalım =P Hayırlı olsun arkadaşlar, bence de horace olsun, horace ve deep night sabah akşam buraya yazı yazsınlar, yazmazlarsa balonlu avatar verip dalga geçelim ikisiyle de. =] Oh be, açıldı sonunda bölüm, sessizlik huzur sağlandı Paticik bölümünde biraz ;][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Eheh ben de paticiğe hizmet etmek isterim tabii :) Sağol nefr hatırladığın için.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar