Rhoube Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Ben şimdi kablo internet bağlatıcam sizce hangi modemi almalıyım??? Şu an setfonun elinde motorola modem yok sizce onu beklemelimiyim(10 gün diyorlar o da cok geç gibime geliyor) yoksam Global in satığı net sys modemi almalımıyım yardım lütfen hemen bağlatmak istiyorum şu meleti. Başka modem tavsiyenişz varsa o da olur tek koşul ucuz olması tabiki. Birde kablo tv abonman numaramı kaybettim onu nerden öğrenebilirim onada bir yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hangi modem? benim bildiğim kablomodemi kablonet bayisinden alıyorsun ve şu anda tek bir model satıyorlar.. senin söylediğin o modem seçme adsl bağlantıda oluyor.. yanlışmıyım?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Valla ultra Tv kafayı yedi. Adamalr artık modemini al haber ver gelir ayarları yaparız diyorlar valla bana öle dediler. Bilemiyorum hiç ilk defa dial up hariç bi şey kullancaz heyecanlıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 öncelikle devletin sefil kablosundan alıcaksan yazık sana.Özel bir servis sağlayıcı kullanıcaksan nispeten ruh sağlığını korumuş olursun. modeme gelince motorola alabiliyorsan beklemende fayda var diğerleri ciddi dandik surfte farketmezsin ama oyun oynarken ciddi ping uçurumu yaratıyor mesela şöyle bir örnek vereyim ben ultv de motorola kullanıyorum cs ping im 27-32 arası değişiyor arkadaş devletin kablosunda kampanyadan dandik birşey aldı ping i 150 den aşşağı inmiyor[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ciddi dediler mi? ahaha buna gülerim :) walla piyasada en fazla kullanılan modem webstar.. satan yer varmı bilemiyorum[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 neresi komik onu annamadım bn modemi alıp seri nosunu adamlara yollusun adam lar da modemini sisteme tanıtıyolar ayrıca webstar maka bi kablo modem de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 netmaster kullaniyorum ben kendi bayisinden almi$tim $imdiye kadar 4 kez yere du$tu bi$i olmadi ta$ gibi ma$alla :P baglantimdada bi sorun yok tabi dier modemleri denemedim bilemicem :)[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 blademaster 2001 sonundan beri kablonet kullanıyorum ve modemim Webstar madem bilmiyorsun yok deme bari.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar