Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 sessiz durana harbi hasta oldum. tripper kızlar çok hoşuma gider ztn. :)[hline]WtF!?!?! PawligeR, 23 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: senı doverım asarım pipini keserım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 sonraki reklamda çok konuşan kız buldum buldum kre-mi-ni derkende çok şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Evet çok tatlı bişey o adını soyadını ve telefonunu bilen varsa aliim :)[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bende isterim adını soyadını telini:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Çok konuşan: İrem Erkaya(ymış) :)[hline]_ms[dot]com // DEC Doctors Expect Complications! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 icqda yok :( dur googledan aratiim :) Sonuç 1 : İstanbul devlet tiyatrosu: Gökkuşağı Masalı *Çocuk Oyunu Kuklaya dönüşen çocuklar, dev boyutlu havuçlar, sihirliuçurtmalarla çıkılan yolculuklar Masal dünyasında bedava biletiniz olsa nereye gitmek isterdiniz? Tabi ki Kaf Dağı' na YAZAN VE REJİ: LEVENT GÜNER OYUNCULAR: ZELİHA GÜNEY, MERİH ATALAY, SEDA YILDIZ,GÜLEN ÇEHRELİ, OKDAY KORUNAN, KUBİLAY KARSLIOĞLU,İREM ERKAYA, TELİN SÜMER, BANU MANİOĞLU, UTKU GÜNEŞ,UYGUR AKKAYA, ÖZGÜRATKIN, RABİA BAŞARAN edit: bir daha baktım da bu ne? [hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. [Bu mesaj Deep-Night tarafından 27 August 2003 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Abi siz güzel kız mı görmediniz yaa?Tamam belki şirin olabilkir ama (bence şirinde dğil) bari güzel demeyin yani...Sıradan klasik bir türk kızı yani inek yalamış tipi saçlar 5 karış alın toplu vicut yani...Gidin bi akmerkeze filan etrafınıza bi bakın derim...[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 o kız süper ya hastayım ben o kıza manyak üstü bi kız:).[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... [Bu mesaj Belphegor tarafından 28 August 2003 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 irem er kaya kınalı kar diye bi dizide oynuyomuş hazal rolünde nası bi dizi o ya?[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Kınalı Kar Emrah dizisi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hazal kim peki o rolde o irem erkaya imiş.hemen setine gitmem lazım:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 kremini ney ya ? birisi söylese[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bizi kızlar ilgilendiriyo seni de öyle yapsın ehu[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ben kıremini reklamındaki kız adım kezban muhtaroğlu tel numaram 09003316969 şaka tabi lol[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 nedense cem yılmazdan bir paraf geliyor aklıma "Yakışılı değil ama sempatik..."[hline]]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 daha demin tekrar izledim reklamı.hiç bitmesin bu reklam.internetten indirebilir miyim bu reklamı?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ne geyik yapmışım ya:).[hline]It Is A Good Day To Die [Bu mesaj Neveziah tarafından 01 September 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yav oda kızmı bee,harbi etilere,carosel'e akmerkeze gidip etrafınıza bakın,lori petty-Tank girl rocks!!![hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 inanmayacaksınız ama annemin arkadaşı çocuğunu şu devlet tiyatrosunda oynayan gökkuşağı masalı'na götürdü dün.sırf kızı görmek için bende gittim.kız süper yaaa:)(ulan ezik gibi gittik tiyatroya,zaten kulağımda walkman vardı.güzel şarkılar dinleyerek kıza baka durdum:).)[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 inanmayacaksınız ama annemin arkadaşı çocuğunu şu devlet tiyatrosunda oynayan gökkuşağı masalı'na götürdü dün.sırf kızı görmek için bende gittim.kız süper yaaa:)(ulan ezik gibi gittik tiyatroya,zaten kulağımda walkman vardı.güzel şarkılar dinleyerek kıza baka durdum:).)[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar