Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 10 saat surdu patchlemek yani dailupa göre bişi degil SLbeta bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 degicekmi ya o kadar uraşa.. nemediada baslicam ben slye diodu 26sından sona aodan lvl140 filanken bıkan adam heh swgde o kadar parlak gözükmedi wow filanmı denesem ben..[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 wow dene. kesin dene. çıkınca tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 avaturk'ten pre order ettim.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 jobe dairene bi çaya geliriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Avrupada satış tarihi aynı degilmi? yani ordan aldırıp kargo ile yollatsam daha ucuza gelebilir bir tanıdıga?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Hala SL perklerinin açıklandığı bir link yok değil mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 www.aodb.info adresinde database seçeneğini 15.0 olarak aratırsan ve aşağıdaki item type a da perk giresen perk listesini görebiliyorsun geçen Cuma eklendi armor configuration tooldada yeni profession armorlar gelmiş.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Perk specification Perk specials NDA hits you for 10000 points of poison damage. Critical hit![hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Biri perkleri tam anlatabilir mi? Yani yanında yazan lvl oldugumuzda onu updatemi ediyoruz? Ve her lvlda 1 perkmi ekliyoruz falan nasıl?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Her 10 levelda (tam emin degilim) 1 perk alabiliyorsun, 200+dan sonra her levelda 1 perk geliyor. Perklerin bazi basamaklarina geldiginde ozel special attack veya sureli buff verebiliyor, 2. dokumanda yaziyor saldirilar. Ayni eski saldirilar gibi kullandigin zaman belirli bir skilli kilitliyor vs. SL ile oyun cok acaiplesicek gibi geliyor bana, sacma sapan seyler geliyor. Mesela enfler outdoorlarda nerdeyse 40-50k hp yapabilicekler. SLe sahip birisi RKda teror estirebilecek, SL bufflari icin bile karsi tarafda SL varmi onu check ediyor, bir sekilde zorunlusunuz almaya.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Peki bu gelen specials gene bi tane icon olucak AS gibi herhalde değil mi? E zaten dolu olan bar iyice kalabalıklaşacak :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Duzgun ikonlari bile yok :p MPlerin kirmizi shieldlari seklinde icon koymuslar hepsine Mesela agentdan perk ve speciali icin ornek veriyim: Assassin perkinin son asamasi Bu perki aldigin zaman gelen special attack Health -8376 -17556 ProjectileAC (bunu kullanamabilmek icin karsidakinin %14 hpden az olmasi lazimmis ama lol)[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 O zmana birşey sormam lazım toplam 40 perk hakkım var (20normal, 20de 200den sonra) Yani aynı anda assasin ve infantry yapabiliyorum şu an degilmi? (lvl190 oldugumdan) 20 hakkımı istedigim gibi bölebiliyorum yani.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ECM/EMP (Worm ICE) olayini gecen sene bas bas bagirmistim yeni eko yapmis heralde. Fixerlarin bu dunyada sansi zaten yok millet 3 specialda her fixeri alir su abarik durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Abi bu güne kadar keyfini sürdünüz oyunun bırakında birazda biz oynayalım dimi.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Aduket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Absolut; Perklerde de lvl req var, hepsini alamiyorsun. Bak mesela yukardaki Assassin perk 203+ olmak gerekiyor almak icin. Fixer perkleri o kadar kotu degil bence. (en azindan MP ve trader gibi proflarla karsilastirildiginda) Benim inanamadigim Careful in Battle (CiB) perku, bu alindiginda GA olayi toptan bitiyor, hem SL hemde RK icin bu kadar sacma ve kisitlayici bisiy olamaz. Special olayi nerflenicek galiba, 'always hits' olmayacak artik, ranged proflar icin guzel bi nerf.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Perklerinde bi rangei olucak degil mi? Yani ben adamı rootlayıp kaçarsam ve o sırada perki yemezsem gene saydırıcam uzaktan eger rande varsa perklerde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 AttackRange: 30m ama adamda bu yada benzeri bir perk varsa pek ise yaramicak root/snareler hehe[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 İyice işi PvPye döktüler ama neyse allahtan Agent başlamışız baya sağlam olucakmış koçum diyorlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tam da biz soldierlara nerf gelmedi diordum al iste[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar