Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowlands Beta'da olanlar

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
degicekmi ya o kadar uraşa..
nemediada baslicam ben slye diodu 26sından sona
aodan lvl140 filanken bıkan adam heh
swgde o kadar parlak gözükmedi wow filanmı denesem ben..[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Her 10 levelda (tam emin degilim) 1 perk alabiliyorsun, 200+dan sonra her levelda 1 perk geliyor.
Perklerin bazi basamaklarina geldiginde ozel special attack veya sureli buff verebiliyor, 2. dokumanda yaziyor saldirilar. Ayni eski saldirilar gibi kullandigin zaman belirli bir skilli kilitliyor vs.

SL ile oyun cok acaiplesicek gibi geliyor bana, sacma sapan seyler geliyor. Mesela enfler outdoorlarda nerdeyse 40-50k hp yapabilicekler. SLe sahip birisi RKda teror estirebilecek, SL bufflari icin bile karsi tarafda SL varmi onu check ediyor, bir sekilde zorunlusunuz almaya.[hline]O_o
Mesaj tarihi:
O zmana birşey sormam lazım toplam 40 perk hakkım var (20normal, 20de 200den sonra)
Yani aynı anda assasin ve infantry yapabiliyorum şu an degilmi? (lvl190 oldugumdan) 20 hakkımı istedigim gibi bölebiliyorum yani.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Absolut;
Perklerde de lvl req var, hepsini alamiyorsun. Bak mesela yukardaki Assassin perk 203+ olmak gerekiyor almak icin.

Fixer perkleri o kadar kotu degil bence. (en azindan MP ve trader gibi proflarla karsilastirildiginda) Benim inanamadigim Careful in Battle (CiB) perku, bu alindiginda GA olayi toptan bitiyor, hem SL hemde RK icin bu kadar sacma ve kisitlayici bisiy olamaz.
Special olayi nerflenicek galiba, 'always hits' olmayacak artik, ranged proflar icin guzel bi nerf.[hline]O_o
  • Yeni Oluştur...