karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 AO shadowlands Beta'da olanlar el kaldırsınlar, oyunda buluşalım bişiler yaparız. Guru, blackice var onları biliyorum, bunların dışında birileri var mıdır?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ben varım , tanıdık girmeyince oyunda olmuyorum yanlız... Zaten çok ld oluyor...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 download etmeye calisiorum aleti soon there[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 biryığın patch i var yanlız :P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Beta kaç MB ve herkese açıldımı beta? Bende bi DW edeyim akşama kadar eğer herkese açıksa. Bu durumda hemen cevap yazmanız lazım :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 galiba open diil http://www.anarchy-online.com/content/game/shadowlands/beta/
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 File planetden bedava indiriyorsunuz. Yanlız 400mb versiyonu varmış biyerlerde ben bilmeden 1gb olanını aldım :P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 4-5 gun once herkese acıldı beta[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 İyi oldu herkeze açılması şimdi her yerde team bulabiliyorsunuz. SL betasına gelecek olursa oyundaki keeper charımın ismi Bulva ve blackice ınki Shadiex dir. Bu arada Yalm almayın sakın, Shadowlands de binilmiyor anca Athen e gidip binmek lazım sonrada geri donmek lazım..[hline]Life is Just a Game Avaturk Gaming Comunity www.avaturk.com Lvl 33 Elf Wizard (Shadowbane)
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Fileplanet dışında DW edicek bir adres var mı? Veya Ankarada olupda bana CDsini verebilcek biri?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Kuzu gibi bekliyorum bir cevap.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 illa filaplanet'a 5$ subscribe etmek mi gerekiyor, yoksa direk dl linki varmı biyerlerde?
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bi sakatlik var abso yarida tekrar basa donuor ama baska download edilcek bir yer yok bildigim kadariyla[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Okadar iyi değil SL , aylar boyu sürecek olan looting ve camping e hazır olun derim zira elinizdekillerin hiçbiri bir işe yaramayacak...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 level alcam leveeeel :p[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 DW etmiş olanlardan biri bir adrese koysa tabi bu kişi nasıl koyacak bilemem veya bana ödemeli CD yollasa falan sizce de guzel olmaz mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Chrysaor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 SLi kurarken keyi verdigi icin FilePlanet dısında bir yerde host edilebilmesinin mumkun oldugunu sanmiyorum, ama elinde account varsa baska yerden alip oynayabilirsin herhalde.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Elimde account varsa? Ne accountu? AO accountu ise var :) Fileplanet accountu ise olsa zaten DW ederim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Chrysaor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 SL accountu. FilePlanet accountu zaten sitesinden hemen aciliyor bedavaya.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ya bilmece gibi konusmayın anlamıyorum. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya fileplanet accountunun bedavaya açıldığı yer neresi, 5$ yazıyor anarchy-online'dan SL sayfalarındki FP linkine tıkladığında açılan sayfadan subsicribe'a basınca
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Evet bend eonu diyorum ya bu SLye bedava indirecek bir yer yok mu? İlla fileplanete 5 dolarla üyelik mi lazım?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Hehe görünen o ki Absolut acı çekmeden bu oyunu oynayamayacak. Bari değermi onu söyleyin üzüldüm adam kıvrandı resmen :)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 herkeş anlaşmış acı çektiriyorlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Öne çıkan mesajlar