Mumu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 klsdfjlskdjf zafiyet geçirmek üzereyim lan ne yağından bahsediyosun. 61 kiloydum 65 olana kadar canım çıktı boy da 1.78 olunca dal gibi gözüküyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aga bel fena incelt onu göğsü şişir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 göğsü şişir bir yıl sporu bırak, sonra seni 1 yıldır görmeyen arkadaşların anaa memesi çıkmış lan bunun desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oha adama yağlı dedi o yağlıysa ben fok balığıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 elesso said: göğsü şişir bir yıl sporu bırak, sonra seni 1 yıldır görmeyen arkadaşların anaa memesi çıkmış lan bunun desin. geçen dönem ve ondan önceki dönem bazen spora gidiyordum ben de, bir kaç arkadaşta bu olayı abartılı gördükten sonra spor salonunu bırakıp kendimi yüzme ve koşmaya verdim. bir daha geçmem o spor salonunun yanından hayatım boyunca ağırlık mı kaldırcam ben nan çok nankör bir olaymış harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yok ne şişiricem göğsü ya hakikaten düzenli spor yapabilecek bi adam olmadıım icin bıraktıım gibi memeye dönüşür o kaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hmm tamam o zaman, ben çok uzun yıllarda yaptığım için dönüşmüyor demek ki. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 MOOBS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dory boynuzsuz ve dışarda çekilmiş bir fotoğrafını koysun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yüzmeyle falan yaptığında gayet iyi oluyor da badi biyuldinge gidip kas yapınca bıraktığında bi garip oluyo devam etmezsen. gerçi bi süre çalışıp kas yapıp sonra şınav mekikle devam etsen edilir de ne bileyim yani. yüzme iyidir vaktim oldukça yüzmeye başlicam şu sıralar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yüzme iyidir yaw. benim basketle falan oldu koşu ve güç antremanlarıyla. 2 ay body ye gideyim yıllarca kaslı olayım olayı olmuyor sanırım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 valla oole cok cabuk eriyo kaslar (hos bi kere cikti mi ondan sonra orda tutmak zor degil, zaten alismis oluyosun gym e gitmeye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Xaenin said: Burda arkadaşım çok ısrar etti gecenin bir vakti, gel dedi, eğlencez dedi. Yanına gideceğim insanların tam anlamıyla birer punk özentisi olduklarını bilmiyordum. Hayatımda 3 dakikada bu kadar sıkılıp bir de fotoğrafa dahil olduğumu hatırlamıyorum. Saça bakar mısınız herifin lütfen. inanılmaz birşeymiş bu. ahahahahahahahaehaehaehaeaheuaheuahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 herkes laraken pozu vermiş bi ben normalim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oldu dmi la :D ben bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Laraken said: herkes laraken pozu vermiş bi ben normalim lan! ahah.. ahahah.. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...*dağılır* öhöm.. ehe. hani böyle herkesle anlaşıp bekleyip boş anında çöte diye çekmişler bunu resmen:D biri çaktırmadan işaret vermiş, herkes bi anda "cool" pozuna geçip seni "nooluyo lan?! O_o" pozunda bırakmışlar:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yuhh be bu kadar da yazılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 noluyo lan diye de bakmıyorum neyseki : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Laraken said: herkes laraken pozu vermiş bi ben normalim lan! ne o ne o piknik mi o sucuk ekmek fln mı eldeki,ya da bana görunduler mi gece gece,can,mirim noluyor o foto da acıkla bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 şeftali o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 desen o desen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 İ.Melih Gökçek yardım kampanyası. Semt : Ankara - Mamak. Sucuk ile dine yöneltiyor insanları, gidip barlardan topluyorlar, sucuk ekmek ile kandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya ben kurdum senaryoyu kandırmayın bu satten sonra soldaki siyah sey mangal,sagdaki abla o posetten et cıkarıyor,canın elindeki de ekmek.ohh miss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Laraken said: noluyo lan diye de bakmıyorum neyseki : ). Canım senin nooluyo lan ın da böyledir herkes illa "hön" diye bakmaz ki:D (mesela yani, s.çtım toparlamaya çalışıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar