mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dogan son resimdeki tip ne oyle hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Baluu said: sizin buna ihtiyacınız varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ahah o tuvalet dekoru herkesin ihtiyacı :D temmuz aga sorma ben de bakıp bakıp gülüyorum, şekilden şekle girmişim hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ne ben mi ? Valla ben yapmadım. HOOOOCAAAAMMM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 soldan 3. bağyana zenci lazım fdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o deil de, bence başarısız bi olay o koyduum fotodaki... yer gök çiş olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aga yeter baydı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yeter lan hep karı kızlaydın diye şov yapma. sjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Baluu said: Sevgi Pıtırcıkları ! ahah tam bir Doğan L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 urmesque said: yeter lan hep karı kızlaydın diye şov yapma. sjhsd ahanda kıskandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 owned >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 SLX de bari : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 SKeLeToN said: urmesque said: yeter lan hep karı kızlaydın diye şov yapma. sjhsd ahanda kıskandı. parmağımın ucunda çeviririm seni. nasıl olucağı senin fantezine kalmış. bide "sshdfsf" diyelim ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Baluu said: Sağdaki abi süper, kaslarını kontrol ediyor "Du bakayım kaslarım nasıl gözüküyor, kaslı çıkayım fotolarda" modunda. Hafif de hoplatmıştır o bir iki, ayarı tutturabilmek için lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ahaha.. Of. hiç dikkat etmemiştim ben o herife. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 1 gün bizle kalabildi malesef. yurt yönetimi saolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 urmesque said: SKeLeToN said: urmesque said: yeter lan hep karı kızlaydın diye şov yapma. sjhsd ahanda kıskandı. parmağımın ucunda çeviririm seni. nasıl olucağı senin fantezine kalmış. bide "sshdfsf" diyelim ayıp olmasın. parmak uçlarını doğrar garnitür diye satarım baluya. hangi yemekte kullancaı da artk onun fantezisine kalms. "sshdfsf" da demicem işte ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Anerchy said: 1 gün bizle kalabildi malesef. yurt yönetimi saolsun... koşarak işeyen köpeğe bigün bile cok lan mutant o it. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Tr'ye gelince saçlar felan kesildi vs.. Yeni halim bunlar yani.. Diğerleri hep eskiydi.. Ev Hali.. Chelsea - Fenerbahçe maçı 2.maç ingilteredeki.. ( mekan 3.caddede bi yerdi adını unuttum ) Soldaki 2 beşiktaşlı, ortadaki 4 lü fenerli, en sağdaki trabzonsporlu ve yanındaki galatasaraylı.. Fenerbahçe - Chelsea maçı sonrası, staddan sonra bağdat yaptık ve artık eve dönme vakti geldi, madem öyle kadıköy'de bi foto alalım dedik dolmuşa binmeden evvel.. Fenerbahçe - Chelsea Maçı öncesi, stadı alalım arkamıza bi foto çekelim dedik.. Ve işte o an, Fenerbahçe altın golü attı, hopladık zıpladık, belki en mutlu anımdı.. Belki bütün stad az kalsın yıkılacaktı.. Tabi fotoğraf etraf biraz sakinleşince çekildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tamam lan artık resim koymayın. albüm amacına ulaştı. ya da utanmıyosanız koyun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hacı evi feng şuiye göre mi döşüyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 duble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yalnız hakkaten ev çok kötü durumda. içinde mandalina kabuğu küllerle dolu tansaş torbası bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 koşarak işemek. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar