Mike Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Burak bitane daha var koysana onu dghsdkgjsdg.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Süper, en azından biraz olsun gelişme kaydettik. Şimdi, o dolaylı alakayı açıklar mısın bize Giovanni?
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bence su an bu saniyeye kadarki konusmalarimizla sabit bir sekilde alaka belli. Illa sana anlatacagim diye bir derdim yok acikcasi. Diger patiler bu yazilari okusun yeterli.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 sus lan amerikan ajanı. no offense siz gençler u.s. army ve nypd polisiyle fotoraf çektiriosunuz önemli birşeymiş gibi diye dedim.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Güzel, o zaman ben yazayım bikaç şey. Burası public bir forum ve sen kendi insiyatifinle buraya fotoğrafını koyarsan, kurallar dahilinde isteyen istediği yorumu yapar, eğer kuralların dışına çıkıldığını düşünüyorsan şikayet edip ilgili mesajı sildirirsin. Senin benim mesajımı eleştirme hakkın olduğu gibi, benim de kendi fotoğrafını koyan bir şahsiyetin fotoğrafıyla ilgili istediğim yorumu yapma hakkına sahibim kısacası. "Havlamak" lafını kullanmamın nedeni, yırtık dondan fırlar gibi atlayıp laf sokmaya çalışmandı. Nedenini sorunca da aklın sıra sarkastik takılmandı. 3-4 mesajda anca anlayabildik derdini farkettiysen. Kaldı ki, o kadar terbiyesiz şahsiyetsiz bir insansın ki, beni zerre tanımamana rağmen, yüzüne söyleyemeyeceğim lafları klavyeden söyleyebildiğimi yazabiliyorsun buraya. Başka soru?
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Aslinda o fotolarin sakincali olabilecegini tahmin ediyordum :D CIA beni oldurecek
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ben o lafi edemezsin demedim. Etmeni kiniyorum dedim. Hukuken senin hakaretinin ardindan soyleyecegim alcak deger yargisi belirten cumleler veya hakaret cezasiz kalir.¹ [hr] ¹ Bkz.Teorik ve Pratik Ceza Ozel Hukuku,Durmuş Tezcan, Mustafa Ruhan Erdem, R. M. Önok
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Senin bu ulkenin aydini olarak daha cok dikkat etmen lazim konusmalarina bence.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Hukuken cezasız kalabilir ama fiziksel olarak kalmaz.¹ [hr] ¹Bkz: Odun
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ben bu ülkenin aydını olduğumu iddia etmedim hiçbir yerde. Bana gelinceye kadar kimler var aydın sayılabilecek, kendime aydın dersem çok büyük bir kibirlilik örneği olur bu. Kaldı ki, aydınlık ve ilericilik konusuyla, bir fotoğrafa yapılan yorumun en ufak bir alakası yok. Sen de zaten tek bir somut nokta gösteremedin, tribünlere oynuyorsun kaç mesajdır.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Asteroth said: Hukuken cezasız kalabilir ama fiziksel olarak kalmaz.¹ [hr] ¹Bkz: Odun Ne oldu ulkenin piriltili aydinlik genci ?
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Giovanni said: Iste ilerici(!) gencler yuruyun Madcat, Asteroth harbi ilericilikle ne alakası var? bi topiğinde benden şişman ve çirkin kızla aldattı yazıodu yanında ki insan mı diye sordum nesi var?
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Hahaha bozulmuş plak gibisin vallahi, kilitlendin bir noktaya aynen devam ediyorsun. Al o zaman sana aynı alakasızlıkta bir cevap vereyim; said: 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. Ben el veya taş yerine sopayı seçtim, yapıtımı koruyorum.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Tek cümleyle tüm savlarımı yok ettin, mahvettin beni. Bravo.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Senin durum farkliymis haklisin pardon.
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ortamda cons varsa kazanan odur heralde
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 zorlama abisi olmadı madem bekle ben kafana sıkıcam zaten.
Öne çıkan mesajlar