byzasz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 dasaaa said: byzasz said: web cam dan ben düzeltme: yanlız neden bu kadar ufak oldu onu anlamadım.. kendisi de çok büyük değilmiş sanırım.. ufacık nya öle veb cam dan çekilmiş ondandır :) burda insanlar birbirlerini tanıyor gördüğüm kadarıyla ,en azından yorum yapan kişinin cismi hakkında biraz da olsa fikir sahibi olsunlar istedim. bu resim yeterli gibi :) sana da teşekkür ederim.. benim eklediğim resmin büyüğünü nasıl koydun onu da anlamadım.. kırk kere denedim hep aynısı geldii ön izlemede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Still Smoking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 götik yine demeden geçemicem. olum senin kücüklügünü hatırlıyorum. daha pipinde tüyler yeni yeni çıkıyordu. şimdi koca adam olmuşun bide kuuull sakalı bırakmışın. vay be yaşlanmışız anasini 2 tur attırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 heraclessssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ferrero said: asd ahah ben adamla dans etmiştim o gün filan .D eloy ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Çokakıllıadam said: Bu o bahsettiğin hamur silgi dağın mı? ebet. ^^ roket adam said: Bunu hamur silgiden yapmak için 1241243 tane kullanmak gerekir yavs 7-8 tane yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 I'm too sexy for my car Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 BeIlow said: Ferrero said: asd ahah ben adamla dans etmiştim o gün filan .D eloy ah ah yahu bu herif fatih abi mi? fatih abi diye anlatılan bu mu yada ? yahu pulp'a gittim gördüm, eloy'a gittim gördüm, giriş almayan tüm rock mekanlarında görmüşlüğüm var kendisini. barışarock'ta da 4-5 hatun geziniyordu eheh. bi tanışma fırsatı bulamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 evet öle adam bildiğin kafa dans filan uçuyor arkadada ben varım ztn lkdsfjlksa elde sigara ile yakalanmışım olsun .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ondan koydum olm zaten asfdsf. tesadüfen buldum seni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 fede said: dün akşamdan 2 resim oha o absolute 100 çok güzel bişey.sek shot yapıyım dedim. yaptım ölüyodum az kalsın. 33lük su şişesine koyup bana biraz yollasana fatih :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 absoyu meyve suyu ile içip yazık etmişler. breah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kalmadı olm. gel bi gün ankaraya alırız gene :). 5 kişi bitirdik 70lik tekirdağla 100lük absoyu. tabi 2 güne sarktı. :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 fede said: kalmadı olm. gel bi gün ankaraya alırız gene :). 5 kişi bitirdik 70lik tekirdağla 100lük absoyu. tabi 2 güne sarktı. :):) Fede bende mayisda ankaraya gelicem banada bir sofra kurarmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mayhem said: absoyu meyve suyu ile içip yazık etmişler. breah. ya bi sie :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 tanşaş saddsfoakfgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 http://img151.imageshack.us/img151/861/selim332ik6.jpg Wingman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Redogski said: ya bi sie :) ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 @king, olm abso beleşe geldi aslında. çaktırma :D ricol sen hangisisin hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 yazmış ya wingman o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ahahah ben görmedim onu. acaba hangi kanatta diyodum. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar