Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yok ben aklıma geleni söylerim rahat ol : ) arkadaşların bahsettiği noktada yoğunluk olmasa şirin derdim mesela.
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bi de şimdi nooffence ama böyle bi foruma öyle bi resim koyulmaz. :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 rahatım zaten sly, geyik yapıyorum (:P)
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 şirin bi odak noktasi demek istemis sirince odaklaşmis ya da ama şadaym!
Slat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Umarım bu resim forumdaki diğer bağyanlara örnek olur.
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dory said: odaklanabildigim tek nokta var XD aynen. bi de memelerin arası biraz ayrılmış gibi. her neyse sdf.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 konuyu kendi $ek$i bakıslarım üzerine çekeyim. onlar gren değil, camı ayna gibi kullanarak çekiyorum ve camın dışı kirli, çünkü yurdun camlarını dıştan silmekle uraşmadım geçen sene yağmur sonrası. ama önemli olan bakışı yakalamak. küçük emrah için tıkla
malik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ardeth ,bu arada abi seni ben bir şeye benzettim evet , kurtlar vadisindeki büyük iskender'e benziyorsun abi , rüyama bile girebilirsin o derece ahah. n-c sana da rep veriyoruz lakin rujunuz yanlış . fazla parlak ve çok kırmızı . daha bordomsu tonları tercih ediniz ten renginizden dolayı. gipsy beauty ile rahat kız uyumu pek tutmamış efendim . edit : burtonesk said: bi de memelerin arası biraz ayrılmış gibi yok hakkını verin güzel gayet .kıskanmayın şimdi . muhabbet .oka mı sarıyo ne
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 "şüphesiz ki, biz onları bench pressten yarattık."
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yok malikcim kıskanmak değil tabii ki sadece yorum^^
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 malik said: ardeth ,bu arada abi seni ben bir şeye benzettim evet , kurtlar vadisindeki büyük iskender'e benziyorsun abi , rüyama bile girebilirsin o derece ahah. n-c sana da rep veriyoruz lakin rujunuz yanlış . fazla parlak ve çok kırmızı . daha bordomsu tonları tercih ediniz ten renginizden dolayı. gipsy beauty ile rahat kız uyumu pek tutmamış efendim . edit : burtonesk said: bi de memelerin arası biraz ayrılmış gibi yok hakkını verin güzel gayet .kıskanmayın şimdi . muhabbet .oka mı sarıyo ne kiz eleştirince "kıskanma" lafina da pek bi kılım ayrıl mı brlesik mi bana farkmaz da hemen "kıskamna lan" demeyin. ayrica basarilarinin devamını bekliyoruz (tu)
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fede said: bi de şimdi nooffence ama böyle bi foruma öyle bi resim koyulmaz. :) dostum bu serinin devamı var mı? +rep muhabbetine sarmadığı sürece sorun yok.. bu arada devamı var mı?
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 öylelyse memelerin savaşı başlasın! Ben juriyim, hatta sonrasında juri özel ödülü olarak görevime devam edicem :D
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 devami warning http://www.dj100lbs.com/myspace/manboobs.jpg
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 thelegbra insanlardaki resim post etme şevkini kırdın, bitirdin.
malik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dory said: kiz eleştirince "kıskanma" lafina da pek bi kılım ayrıl mı brlesik mi bana farkmaz da hemen "kıskamna lan" demeyin. yok top model of the universe kıvamındaki nihanım girmez öyle komplekslere . kendisi zaten ezelden envai çeşit hanzoya dayanıklı . artı allah gazabından korusun bizleri . kıskanmayın nihanımı.
Öne çıkan mesajlar