Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 slayer77 said: biri bonus "uzama aşamasında"yı tercih ediyorum ben :p
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 allaaaaaaah barışa bak ne şeker şeysin sen öyle :D
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Saeros said: slayer77 said: biri bonus "uzama aşamasında"yı tercih ediyorum ben :p okadar deşifre ettim bak oradaki resimler 4-5 yıl önceki resimler ve senin saç hala uzama aşamasında :D kendi saçlarımı kesmese idim kıçımı bile geçmişti 4-5 yılda
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Donunda kediler ve çiçekler olan bir genç için fazla cesursun odium.
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ardeth combat log musun nesin hacı. o_O
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Attack Roll (DC:20) Attack:20+4=24 Xhunarion has rolled a critical success
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sene bindokuzyüzçiftsıfır, Ankara da lan party eski forumlarda buldum fotoyu. bakalım geriye kalan kaç kişi var aynen forumdan c/p yapıp kimin kim oldugunu yazıyorum: soldan sağa Ayaktakiler: black58, rincewind, flameeye (ben oluyorum. eski nickim) , Maedhros_Laorx, chokoparty a.k.a beyazlı , sanerixx a.k.a elebaşı organizatör, harvester, 333, ares, pompacı bab (üye yapcaz bunu) Oturanlar : Herenİstiaron, Zerokull a.k.a Barça, Soulbringer, Dark_Legend a.k.a hardware uzmanı lol, Loras a.k.a üst kat ajanı, Outtrader a.k.a the godfather (ulan tam internet kafe kıyafeti ha ahahha), Fheday a.k.a delikanlı çocuk (polis kimlik verin biriniz diyo bu atlayıp veriyo ahah), Wispy, eng, homoid a.k.a "geç geldim erken gidiyorum"
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ah ah. pati bursa ilede vardı bizim böyle bi foto :p
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 slayer77 said: okadar deşifre ettim bak oradaki resimler 4-5 yıl önceki resimler ve senin saç hala uzama aşamasında :D kendi saçlarımı kesmese idim kıçımı bile geçmişti 4-5 yılda lisedeydim o zamanlar hala, hatta lise 1 ya da 2'deydim o lan party'de, malum lisede saç uzatamıyosun. <.< ki zaten kıvırcık saç olunca 1,5 sene uzattıktan sonra bile kıvrılmış haliyle omuzlarıma geliyordu anca anca, kesildiler sonra.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 benziyomuşuz o zaman. ben az daha uzunum gerçü.
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Saçıma laf etmeyin boşuna, kendisi alıngan değil artık.
ovrld Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Jedi bana üflese uçarım heralde o kollar nedir maşallah : p
utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ovrld said: Jedi bana üflese uçarım heralde o kollar nedir maşallah : p +1 kendime not: bi daha jediyle takışmıycam, döver.
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Pyro said: Saçıma laf etmeyin boşuna, kendisi alıngan değil artık. salla olm biz aynı kaderin çocuklarız.Hem kellikde bir avantaj saçlarımıza şekil verme gibi bir tribiz olmicak ve gelecekde ve ağırmış saçlarımızda olmicak yaşlandımızıda göstermicez triplerede girmicez.Ayriyetten olgun kızlar kel erkelerden hoşlanıyormuş :P asdasdasdasd
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 utopia said: ovrld said: Jedi bana üflese uçarım heralde o kollar nedir maşallah : p +1 kendime not: bi daha jediyle takışmıycam, döver. selin sen rahat ol istediğinde takışabilirsin biz yanındayız icabında sit :D olupda oyarız (yalan) :P zuhahuazhahahah asdasdas
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 slayer77 said: Ayriyetten olgun kızlar kel erkelerden hoşlanıyormuş :P asdasdasdasd üstü açık spor araba gibiler ondandır.
Öne çıkan mesajlar