CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bu arada neresi orası dekorasyon iyimiş.
irin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 antalya kaleiçinde inşaat cafe..ayrıca foto koyma konusunda emeği gecen hrkese tesekkurler.)
irin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yok değil diyeceğim inanmayacaksın.pijama kdr rahat zaten.)
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hani cafe falan olunca pijama nalakaaaaa oldum ondan öyle. tarz tabi.
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 evilmaddox said: Gothic said: evilmaddox senin saçlar bi alev alırsa ... X( o yüzden toplamaya başladım ya zaten:D Yanmıştı bir kere aslında, biri sigara izmariti atmıştı ahah.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ardeth said: unutmayalım unutturmayalım, onlar aramızda dolaşıyor AHAHAHAHAAHAHHAAH biz onu bulup tanisacaktik foto cektirecektik lexius ve ginaly ile, yalan oldu :D
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 mADmaXimus said: Ardeth said: unutmayalım unutturmayalım, onlar aramızda dolaşıyor AHAHAHAHAAHAHHAAH biz onu bulup tanisacaktik foto cektirecektik lexius ve ginaly ile, yalan oldu :D ldskfsf. of mükemmel.
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 80 ytlik pijama giyiyorum osurmaya kıyamıyorum..
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ulan haftada bir giriyorum şu konuya, inatla bana laf atıyor adamlar. axedice arkadaşım, zorun ne senin ULAN? Amma dert ettiniz surat kıllarımı be. Ayrıca Ali de Liseli Talat'a benzetmiş beni, gülemiyorum arkadaşım fotoğraf çekilirken, zorlayınca da böyle garip şekillere giriyorum işte. Sina, o arkaya eklediğin arkadaş kim?
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oha ben bile biliyorum sdfa. ankara buluşmasında insanlar masada otururken çekilmiş bi fotoğrafa kaynamış bi garson abimiz o yanılmıyorsam
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Peki insanlar neden masada oturuyorlarmış onu da biliyor musun Yavuz? Düşmesinler sonra o masadan, kuzen misali?
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Spidee said: evilmaddox said: Gothic said: evilmaddox senin saçlar bi alev alırsa ... X( o yüzden toplamaya başladım ya zaten:D Yanmıştı bir kere aslında, biri sigara izmariti atmıştı ahah. Ben kendim sigara sokmuştum dershanedeyken yanlışlıkla lan. Alperin yüreğine iniyodu "Lan olm saçın yanıyo lan!!!" diye sadfasdf..:D
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ühü aah ah eski günler.keşke gene eskisi gibin olabilsek. malum şahsın doğum günü şerefine.sçs. sol üst köşe kolları yaymış yatan ben.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 git öss kas velet, bırak bu albüm işlerini.
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hastayım hasta. evdeyim 1 haftadır.öss yalan oldu.
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 pogodi said: ühü aah ah eski günler.keşke gene eskisi gibin olabilsek. malum şahsın doğum günü şerefine.sçs. sol üst köşe kolları yaymış yatan ben. aa karıı hem de 6 tane kkoşuuuun
Öne çıkan mesajlar