Gothic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 niye kimse benim sanatsal fotolarıma yorum yapmıyor ulien !
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ferrero said: tuvalet temalı erotik resim (foto yani) lavaboya da iyi dayanmışsın bakıyorum :D
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 tuvalette fotoğrafını çeken genç modeli seni de seviyoruz
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 anıl kendi resmini koyuyon da bizim ikizin resmi yalan oldu galba, plx ):
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 axedice said: Xhun da tıraş olmuyo. Tıraştan bi bilgi gerçi, herkes biliyor bunu. Asteroth sanırım sen de tıraş olamıyorsun? Bakma sen emre'nin öyle ayaklara yattıgına. bi numarası yok şerefsizim. Axedice senin için ville valo gibi çocuk diyolar? biseksüel vs vs? Cinsiyet espirileri ftl tabi.
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 zun neden traş olsun ki? hangi sakala yani? hem öyle seviyor o tabi ki. adam gaysha.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ville Valo nedir yenir mi falan diye baktım da adam HIM'ın solistiymiş. HIM ne lan böhühüh ben belden aşağı mı vurdum :S Biseksüellik gaylik falan bunlar kabul edilebilir ama HIM sevmek? İntikamım acı olacak Zun...
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 utopia said: adam gaysha. bi gönderme mi sezdim burda acaba (fitne fesat)
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Saeros said: hayata bakış açım Welcome to OZ Tobias Beecher. gothic'in fotolar sağlam olmuş bu arada
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 utopia said: tabi ki sezdin, yaptım çünkü. demek ki fitne fesatlıkta kendimi daha geliştirmem lazım :p
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dasaaa said: Welcome to OZ Tobias Beecher. Lulz. Kendi benziyor kaderi benzemesin. Sevgilisinin ölümü falan çok acıklı bi hikayesi var :/
Syn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Hardter said: anıl kendınemı elliyon sen? AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAH
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 tobias ilk başta eziliyor ama sonra feci psikopata bağlıyordu galiba.. aryan herifin gözü falan alıyordu.. tabi kareem said en kral karakterdi yahu. ne güzel diziydin sen OZ
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Syn said: tobias ağır gay lan sdffsd :) bence hafif gay :p
Syn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 su anki prison breake 10000x basar bence.Augustus felan vecizeler söyler idi dimi :)
Öne çıkan mesajlar