oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ivy said: buyrun anacım bugün taze taze çekildi yanımdaki da lise arkdaşım can ciğerim pardon yaa, benzetmişim demek ki. :P
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ivy said: kısa saç + sakal rep demiş miydim hiç?yo hatırlamıyorum
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Saeros said: hayata bakış açım Merhaba bakış aşısı var mı acaba?
ivy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ya silsene hemen alıntı yapmış hey allam
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Saeros şaşı olmuşsun abi. Dikkat et bi. Gördün mü? bitmişsin olm sen.
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sae yine orjinal olmaya kasmissin ama turevlerimden biri olmaktan ote gidememissin. hep mi kaybediceksin merak ediyorum kek
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 evet bende de var öyle bi üyemizin bakışı da koyunca siliniyor =(
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 @ivy: Tanışabilir müyüz güzel bağyan? *bıyık buran smiley* asdfasdfsf:D
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çınarcıkta ortaköy kumpir diye bi kumpirci gördük direk adamlara gittik eğlencesine.Ortaköylü olduğumuzdan merak ettik acaba nasıl diye. Adamda öğrenince ortaköylü olduğumuzu gözümüze girmek için kumpirin papatesini neredeyse çorba yapıcaktı yeter abi demeseydik. gitmeden önce çektiğimiz bir foto.anımız olsun demiştik.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dory said: sae yine orjinal olmaya kasmissin ama turevlerimden biri olmaktan ote gidememissin. hep mi kaybediceksin merak ediyorum kek la git. la. BAŞIMA BELA MISIN DÜRÜ YİTER ARTIK * ağlamaklı şekilde hızla topici terkeder * anla artık. ben özgürüm, sadece özgürüüm. sdfa.
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hmm bu iyiymiş. evet yukarıdaki güzel. ivy'nin başı bağlı. öhm.
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 abi tamam vurma.. bak anlatiyim abi.. şimdi biz gidiyoduk.. ah!! bak şimdi yürüyoduk biz.. ah vurma dur.. vurmasana be! :D
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 tuvalet temalı erotik resim (foto yani)
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Tuvalette üstten çekilen resimler modası geri mi dönüyor? ::o
ivy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hehe sen bile traş oluyon ya artık hekes traş oluyordur :D
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Xhun da tıraş olmuyo. Tıraştan bi bilgi gerçi, herkes biliyor bunu. Asteroth sanırım sen de tıraş olamıyorsun?
Öne çıkan mesajlar