evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 dün gece okulda düzenlenen 80ler dans partisinden bir kesit. sağdaki bendeniz evilmaddox, diğeri de okuldaki grubumun gitarist kişisi. saçlar kalite dimi >:D
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 neyse uğraşmaya değmez resim koymama bidaha olur biter.. :)
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tabii ki peruk değil hehehe... birkaç foto daha buyrun. ben barın başında sırıtırken:D ışık görevlimiz Yavuz insanı bana bakıyor:D pek sevgili arkadaşım canım cigerim İpek:
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evilmaddox neden hep çeneni yukarı kaldırıp yukardan bakıyosun pozlarda? biri sana öyle daha mı güzel çıkıyosun dedi yoksa :p
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Laraken said: alın olm çok temiz çıktım. Pek nezih bir insanmışın sen hakkını yemişiz be :p
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yoo şapkasızda fena diil oha gay alert O_o
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evilmaddox 70 ler diskosundan çıkıp gelmişsin gibi bir havan var sanki :) edit: 80 ler partisiymiş dsfds.
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ardeth said: Laraken said: alın olm çok temiz çıktım. Pek nezih bir insanmışın sen hakkını yemişiz be :p ne sandın olm?
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kingpin said: evilmaddox 70 ler diskosundan çıkıp gelmişsin gibi bir havan var sanki :) 80'ler 90'lar dans partisiydi, ben 90 ların amerikan rapçileri modeline girdim direk hokey forması falan hesabı ama surat beyaz naparsın:D
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evilmaddox said: dün gece okulda düzenlenen 80ler dans partisinden bir kesit. sağdaki bendeniz evilmaddox, diğeri de okuldaki grubumun gitarist kişisi. saçlar kalite dimi >:D O arkadaki Tsubasa mı?
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ahahaha dallama insanı arka plana mı dikkat ettin inatla:D:D evet Tsubasa arka planda projeksiyonda oynayan, diğerinde de Star Wars vardı yanlış hatırlamıyosam, sonra da Back To The Future verdiydik.
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 buyrun çenem aşağıda koparken bir foto verelim o vakit :D
Predator Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 llama profilden bakınca(2. resimdeki gibi) bizim bi arkadaşın direk aynısısın oha falan oldum.
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Cons said: Netcafe said: evet gayet psikopat oldugumu hissettigim zamanlardan biridir bu resminide koydum oldu iste... edit:link wtf oldu =) ulan bi yapamadım aglıyorum beah! blow magnum ? dfklb onun gibi bişi yaa :P -Cleglaw- said: Netcafe said: evet gayet psikopat oldugumu hissettigim zamanlardan biridir bu resminide koydum oldu iste... edit:link wtf oldu =) ulan bi yapamadım aglıyorum beah! bu en be? haydin kızlar necafeye yavşayın.. töbe töbe... filmden fırlamış objektife karizma bakış atmış. wuhuu sdfsd boşuna uğraşıyosun hadi samimi olalım birbirimize kız mız kaldırmaya kasma hiç. aaa tüh lan hayallerim suya düstü biri farketti amacımı ben paticige sadece kız kaldırmak icin takılıyodum oysa ama 2001den beri sadece aktif ve shewky'yi kaldırabildim lanet olsun! off banlayın beni cıkıyorum ben patiden yetti be bi karı kaldıramadım 2001den beri cıkmadı bi kız yaa o yuzden böle dayadım silahı kafama zaten off paticik off sana verdigim emekleri kızlara verseydim ama napam inat ettim patiden bulcam diye gurur yaptım off ama olmadı off aglıyorum suan bırakın beni kendi halime cok bitkin vede yorgunum... asdasdasd not : yazdıklarım tamamen şaka iceriklidir ama unutulmamalıdırki her şakanında bir gerçek payı vardır O_o X(
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Netcafe said: oysa ama 2001den beri sadece aktif ve shewky'yi kaldırabildim... ...her şakanında bir gerçek payı vardır O_o aktif söz sende
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evilmaddox, sully erna yi örnek alıyor olma ihtimalin nedir ?
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Llama said: bu amcam konserde uyuyo. uyuyarak çalıyo evet.
Öne çıkan mesajlar