aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu fotoya paticik pulitzer odulu yakisir.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ahah sabah sabah uykum açıldı, fenris ay lav yü fd
utopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 mauehauehuah olum delioğlan, herkes biliyordu o fotoyu aslında da görmezden geldiydik. tim felaketin oldu. maueaheuah süper.
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Lol fenris got delioğlan gg olmuş. o pozu yakalayanın ellerinden öpüyoruz.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 MADBOY said: ALLAH BELANI VERSİN GİDİYORUM BEN =( Edit: Yiyorsa göbek kılı lan, o değil de bu gidişe cyb0rz da yapacağız özel mesajdan dsfsd. Adam kalörifere uzatmış birde ya, agali stilinden :/ resimleri koyalım buraya hahaha. göbekte iddiam yok bacakta rakip tanımam.
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 geçirilen evrime gel yalnız :D lise mezunu metalci gençlik=) sıkıntıdan böyle şeyler yapıyorum =) mazur görmek lazım acıyın
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 1. fotograftaki adami birine benzeticem ben ama :/
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 dory said: 1. fotograftaki adami birine benzeticem ben ama :/ mekan kadıköy zeus cafe, arkamdaki herif te özgün diye bi eleman. yardımcı olur diye şeettim:D (tabi benim fotoğraflarıma söylediysen sfsfsgsdf :D)
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 işte dedim ya hightower diye ona benziyo o bonus
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu arada neden kimse album.paticik.comu kullanmiyor ki?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yorum yapmak bu kadar rahat değil orada.
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aa bana demiş hehe:D alın size daha korkunç bi halim>:D annecim o ne ! O_o
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 axedice said: Gwindona ve aybikeye şirinliklerinden dolayı rep veriyorum fekat arkadaki kızıl saçlı arkadaş kim? elif diye bi arkadaş şöyle bi versiyonu da var:
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 dory said: jesus! hahah sakin korkmayın artık toplanıyo o saçlar:D insana benziyorum arada bir yani:P (zaten o fotoğraftaki gibi gezinmiyorum ortalıkta merak etmeyin hehe)
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Olm güzel senin saçlar o şekilde. Yalnız fena halde ilgi kaynağı oluyosun, hatırlarsan ilk buluşmamızda yan masadaki kızlar "eki eki" diye sözde gizli gizli fotoğrafını çekiyolardı =P
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Off Fenris'in nargileli poz çok feci yarıldım resmen. Sonrada Fromthehell'in ilk nargile içişi geldi aklıma.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aradaki bayan hayat denen bu mücadeledeki yolunu kaybetmiş gibi bakıyor.
Öne çıkan mesajlar