Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fıdıl olur mu?

edit: buarada bizim okulda o herife baya benzeyen bi iki tip var, kesin metalcilerdir heheh kendi kendini belli eden insanlara bitiyorum d:

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 02:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bana mıydı o soru şimdi uyandım, braveheart filiminden wilyım volıs o adam, kendisi bir highlander evet d: ama o uzun pardüsüyle dolaşan highlander değil gerçek highlander d:

edit: aa bak bi de o highlander vardı

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 02:09 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ha sen ıskoc tepelerinde, kısa etekle dolaş cırcır ol emi...

adam tabıkı pardesuyle dolaşıcak oda pardesu değil, kük bu arada britanyada napıcak adam yarı cıplakmı gezicek, asıl higlander böle olur
Mesaj tarihi:
yok ben ona demedim günümüzün pardüsüsüyle dolaşan highlanderı dedim yoksa bu o muydu. lan ben diğer highlanderları birbirne karıştırıyorum.

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 02:10 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aslına bakarsanız kascaktım ama hiç kasamicam belki sabah kasarım kasmak bazen güzel bişidir evet...

www.myspace.com/voodoomedicine

basçısı benim işte bakın merak ediyosanız... besteleri dinleyin o ara... negzel interaktif bi adamım işte...

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 02:13 tarihinde, Quivalen-soth tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...