Redogski Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 HAUHAUHUHAYUUHAUHAUHGAUHAHAHA ELDERUL BİTTİM AHUAUHUHZAUHZZ SFDSFDESDSDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 evet japon yapıştırıcıyla yapıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 iyi valla uyurken ezmiyon... Redogski gülmekten adımıda doğru yazamamış =) [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 20:26 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Sultan değilmi o asfhjlahfobabfslabn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 inanamıyorum kafesini bana tercih etti sattı beni hain sultan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 wah wah ne yapıcaksın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 anne benim labtobum var!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 şuan kkopuyorum elleşmeyin........ edit:ayrıca sormadık. [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 21:10 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 laptop lazım banada.wireless getirdi elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 genelde laptop olur wireless olmaz :d senin durumda ilginç :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 karakterim ilginç abi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 cok fena atraksiyon foto acmadan uyariyim dedim : ) recall un alkbum kapaa yapcaz bunu ama biraz fotoşopla ugrasmamız lazım [spo][/spo]haa ben mi ben en sagdaki dur lan dur unuttum Fistan yorumunu bekliyorum.okuldada goremiyorum.ben kacıyorum [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 21:21 tarihinde, DueLisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o tahta şey çok büyük değilmi :P şaka biryana güzel kapak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 güzel abi. bilmiorumda kız tavlanır bu resme:) kız olsam ben garantiydi ytani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bi tane daha var o tam kapaklık ilerde onuda koyarim heycan yaptirayim din dini .. din din di dididiididiiiii *kendi kendime egleniyorum ya bakma* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 @malik yok be tavlanmiyo msn bile alamiyoz isler cok kesat sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yanlıs mesaj edited [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 21:26 tarihinde, DueLisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kız kolay abi:)olur güzellikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yanlız adamları hiç salladığın yok haa :D album kapağı gibi , sende solistsin sanki :D diğerleri naparsa yapsın beni iplemez havaları :d ama guzel cıkmış dedikleri gibi kız tavlanır ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bende bi ara koyiyim, yorumlar öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 30. sayfa'nın 4. mesajında Muhallebi adlı canım, bir tanecik arkadaşım, dayanamayıp resmimi yollamış, bir arkadaş sonra sanırım, Muhallebi'nin gözlük arkasına falan saklandığını söylemiş. Bir daha söyleyeyim kafanıza yerleşsin, "gözlüklerin arkasına saklanan" , "elinde prezervatif tutan" kişi benim. Muhallebi değil. Genç kızların çığlıklarını duyar gibiyim. Gözlüksüz koyayım bende bari : / Sevgiler, saygılar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bir hamburger yeseydik beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 said: ovrld Genç kızların çığlıklarını duyar gibiyim. Gözlüksüz koyayım bende bari : / *çığlık atar, kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Evet, ben de sizi seviyorum . [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 23:06 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 @Duelist; arkadaşlarına bişi demicem ama giyim tarzı olmamış.grup diyosun sweat içine beyaz gömlek giyiyosun.ha ekol yaratacam diyosan bişi diyemem ama olmamıs.o kolyede yamuk artı olarak bi güvensizlik var gibi geldi sende.2 elinde cebinde ama bi elinin baş parmağı içerde diğerininki dışarda.sok onu içeri. bide kot eskimiş.karizma ol biraz o kotu at yenisini al asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar