Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hee bu da heidi'nin bilinmeyen abisiydi. çanakkale yazıyo resmin altında emme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 "hayır Çanakkale / Türkiye :/" demiştim emme fistan vermiş gerekli bilgiyi. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:54 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 olm napıyonuz la birbirinize bakıp MUDSTGFUGD ha bu arada cok yakısıklıyımda foto yok smdi dssfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 altta yazıyomuş :S foto cok guzeldi oraya takılmışım=) fistan sende hemen patlamışsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 çok güzelmiş çanakkale fotosu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bi ara yakışıklısından bi foto koyalım biz de buraya. assolistler sonra çıkar olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bi dakka bi dakka şu benim farklı kişilere ait olduğunu düşündüğün yada düşündüren fotoğrafları bi zahmet açıklarmısın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 İlginçtirki saçlarıma siz ikinizden başka peruk diyen yok :) Gerçi onların öyle olmasının nedenide uzatmaya aşladıgımdan beri şekil verdirmeye üşenmemdir aslında gerekte yok çünkü yıkayıp çıktıgımda fena durmuyor. Neyse gelelim diğer şeylere ivy bence sen güzel kız görmemişsin,gerçi sende hoş bir kızsın ama beybinden güzel kız görmedim diyorsan körsün derim :) Aynı zamanda ivy'nin kendisi siyah saç ve siyah göz özentisi olmasının yanında çok hoş bir sarışındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Heracles hafif sakallı ve bıyıklı oldugun resimle sinek kaydı resimlerinden bahsediorum :) Khalad dediğimiz resme bi bak dikkatlı bakınca orda ki karmasadan dolayı öle bi hava verio :) ivy sarısın mı resim de hiç sarısın a benzemio ... [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 22:58 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 O dediginiz resimi öss formu için eski lisemdeki müdür yardımcısı çekti çok zeki kişilik kendisini webcamle profesyonel fotografçı olarak göstermeye çalışıyor. Yani benim bir suçum yok diğer resimlerede bakabilirsiniz :P İvy sarışın ve çok hoş bir bağğyandır ancak oda biraz toplucanaktır :) Siyah saçlı falan olan resmi diyorsan o fotoşop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 dayt. ekrana baktığınız zaman sol tarafta kalan benim. yani abimden büyük değilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ivy blkisdce patiden bahsediodr puhah.ama ewt o abartıyani , en aızndan azra akın fln var dimi=Pnysee kaçtmm!py! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Beybin çok mütevazisin ehaauh.Ama patide çok daha güzel kızlar var bence. Var değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ivy nin fotoşop lu resmnden bahsetmiorum zaten de ben o senin sarışın dediğin resimde kumral a benzettim herneyse önemli olan o deil , hoca moca bahane peruk olm o işte , Krusty tamam yönler dogru demek ki :) bana kalırsa sen abisin :) ben bakıorum ekrana 2 adama duruo yanyana bana göre soldaki abi sağdaki kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Deget kardeşim yemişim peruğu aheaueh Zaten Anıl'ı çiğ çiğ yiyecem bu peruk mevzusu yüzünden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 @khalad; evet bi tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Tİkkkyyyyyyyyyyyyy =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 talibim yoksa sileyim ben fotomu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Forgiver vaaz mi veriosun 2. resimde ? :p Zergling bi kere miller la yakalandın bırakıcan bu karizma ayaklarını yerlerdesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 @forgiver; sağdaki resimde nickimizin gereğini yapıyoruz sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Muhallebi abi benim nick Zergling ben nasıl yapacam abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Zopik sana talib olan var mı bilmem de mekanın taliplisi çok yani :) Sen nası uyanıpta çektin o fotoyu yani evden çektiğine göre muhteşem bi yerde demek ki evin , birazcık bekle ama sana da evlenme teklifleri gelir evin yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yukarda demir vardı ona yetişirim diye kaldırdım ama yetişemeden kaldı öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ev değil yurt : p üstelik o ikinci foto. birde birincisi var onun : ) ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar