rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 00:15 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 333 ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bende mi koysam fotomu naapsam : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 isterüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 beybin boy fotoğrafını istiyoruk ailecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 [spo][/spo] ben ve sevdiceğim arkadakide kankardeşim . dükkanda ortak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 7610 kapak var mı kacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kısayım ben boyum yok=)) ya şaka maka hiç boy fotom yok bnm=(( böühheuhaue=(( (aman zaten şişmanım ben di mi ya?=) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tombiş diyelim ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sen nerden biliyorsun ben seni tanımıyorum alalaaaaaa=))) [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 15:22 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 geç bunları beybin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 auheuahe taammm=) en yaqın zmnda çekip koycam bi tane=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 boy fotosu cesaret ister beybin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkada beni hollandaya götürecek olan teyyare iki alakasız tip ben rock modunda takılıorum ehm.. buda bööle bişii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 beybin kadar güzel kız görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 !!!!!!!! Okuyun herkese dokunuo işte bi şekilde !!!!!!!! 1) Redogski : Pizza kutuları bi de 1 litrelik binboa mı vardı o resimde ? Sonra pizzalar açıldı bitti ama litre litre kolalar bitmiş votkayla kola mı içiosunuz siz ? 2) Krusty : Solda ki ben sagdaki abim bize gore mi bu yonler abinden büyüksün galiba :) 3) fastreloader : Hatun kılığı yakışmış ne yalan sölim Redogski affetmemiş zaten . 4) Chris_Metcalf : Paladin misali resminde Yalın sana benzio sanki biraz. (Sen deil tabi ki o benzicek) 5) Antimodes52 - Xaenin : Xaenin yaptıgı şaka da yataktaki kişi hatuna benzio yani antimodes :) Ama köpecikte hiç acımadı Xaenin e di mi Antimodes feci saplamış :) 6) Zergling : Gerçekten miller lar yakışmadı, biten efeslere inanıoruz ama :) 7) Tikkycemal'in sivilcelerini patlatırken koydugu resime bi anlam veremedim . 8) Khalad ın kendi özgü saçma modeline Redogski'nin peruk mu o demesi beni kopardı, benzemio da deil gerçi :) 9) heracles1986 nın baska bi threadde ki cool karizma fotolarının aynı kişiye ait oldugu şüpheli, sakalını kesmemesi tavsiye buyrulur . 10) _AvengeR_ : 3 saatte 8 shot tequila ile uyuması da garibime gitti bi de nie telefon elde uyumuş ? 1 büyük rakı dan sonra tam 3 dk içinde ardarda 10 shot tequila da ben uyumamış sabaha kadar azmıştım ( Şaka deil rekorlarımdan bitanesi ama en çok kafa olduğum da oydu) 11) AnarShe : Kulağın büyük kabul et büyütücek bişi yok allah özene bezene yaratmış :) 12) Beybin çok vahşi geldi bana şişkoluğuna veriorum . 13) Chasten : Dev boyutlarda ki fotolar sinir krizlerine yol açtı . 14) Brigand in vücüdunu begenmedim :) Kardeşim yaşında zaten kendisi öle bi kardeşim olsa onu dayaktan öldürürdüm :) Bırakın boş hevesleri dicem de bu kendi düşüncem tabi ki seninkine de saygımız var. 14 nolu şıktan sonra hemen bi açıklama daha sonra devam edicez : Bu kızları çok tanıyanlar ne kadar kız tanıdı acaba bilmiorum da motordan bahsediosanız parayı veren düdüğü çalar etraf kaynıo beni vücüdum için beğenicek olan beğenmesin zaten . Amele bile parasıyla ..... herneyse :) Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer, şimdi benim göbeğim abartı da hafif bi göbek bence kas yığınından daha karizma :) Devammmmmmmmmmmmmmm .... 15) Hardter da gerçekten bi mazlumluk varya olm topla kendini değmez bu kadar üzülmeye . 16) 2pacAmaruShakur : Yabancı uyruk havası var hem resimdeki sahışlar için hem de dükkan için :) (Benim bilmediğim bişiler olabilir :) ) ------------------- 17) Bol bol gay alert çalıo ............ 18) Bi de kızların özel mesajları merak ediorum ben yapmaz patiler öle şey diorum ama yapmıycak gibi de durmuolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ömrü hayatında pek bi hatun görmemişsin demekki desek pek yalan olmaz o zaman : p : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ivy de kıskançlık seziorum :) Zopik e katılmadan edemiorum , belki de tarzları yakın die o tarzdakiler arasında ivy görmemiş olabilir . Ben zaten kızlara bakmıorum başım bağlı :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben yokum:) bence güzel hemde baya bi zevk işi olabilir ama bence öle edit: kıskançlık değil ama özenme olabilir kabul ederim. beğenilen şeye özenilmesi doğaldır=) [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 20:59 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Evet sen yoksun :) Olabilcek kapasite de bi resmin yok cunku :) Ekliyim istiosan saçlarınla ve mor kapşonlu kadifemsi fermuarlı hırka mı desem sweet mi desem :) Özentilik var zaten siyah saç kaş gözü de özeniosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Aslında sen de varsın 18 numaralı şıkta şimdi aklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ahanda ben ne hikmetse bi sabah 7 de yatıp (1 saat sonra) 8 de kalktığımda şu aşağıdaki güzelim fotoyu çektikten sonra bi de kendimi çektiydim. yukarda ki gibi bişi çıktı. ahanda diğer foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ev nerde ?Alpler de fln mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar