beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 00:15 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ]
Krusty Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 beybin boy fotoğrafını istiyoruk ailecek :p
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 [spo][/spo] ben ve sevdiceğim arkadakide kankardeşim . dükkanda ortak
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kısayım ben boyum yok=)) ya şaka maka hiç boy fotom yok bnm=(( böühheuhaue=(( (aman zaten şişmanım ben di mi ya?=) )
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sen nerden biliyorsun ben seni tanımıyorum alalaaaaaa=))) [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 15:22 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ]
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 auheuahe taammm=) en yaqın zmnda çekip koycam bi tane=)
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkada beni hollandaya götürecek olan teyyare iki alakasız tip ben rock modunda takılıorum ehm.. buda bööle bişii
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 !!!!!!!! Okuyun herkese dokunuo işte bi şekilde !!!!!!!! 1) Redogski : Pizza kutuları bi de 1 litrelik binboa mı vardı o resimde ? Sonra pizzalar açıldı bitti ama litre litre kolalar bitmiş votkayla kola mı içiosunuz siz ? 2) Krusty : Solda ki ben sagdaki abim bize gore mi bu yonler abinden büyüksün galiba :) 3) fastreloader : Hatun kılığı yakışmış ne yalan sölim Redogski affetmemiş zaten . 4) Chris_Metcalf : Paladin misali resminde Yalın sana benzio sanki biraz. (Sen deil tabi ki o benzicek) 5) Antimodes52 - Xaenin : Xaenin yaptıgı şaka da yataktaki kişi hatuna benzio yani antimodes :) Ama köpecikte hiç acımadı Xaenin e di mi Antimodes feci saplamış :) 6) Zergling : Gerçekten miller lar yakışmadı, biten efeslere inanıoruz ama :) 7) Tikkycemal'in sivilcelerini patlatırken koydugu resime bi anlam veremedim . 8) Khalad ın kendi özgü saçma modeline Redogski'nin peruk mu o demesi beni kopardı, benzemio da deil gerçi :) 9) heracles1986 nın baska bi threadde ki cool karizma fotolarının aynı kişiye ait oldugu şüpheli, sakalını kesmemesi tavsiye buyrulur . 10) _AvengeR_ : 3 saatte 8 shot tequila ile uyuması da garibime gitti bi de nie telefon elde uyumuş ? 1 büyük rakı dan sonra tam 3 dk içinde ardarda 10 shot tequila da ben uyumamış sabaha kadar azmıştım ( Şaka deil rekorlarımdan bitanesi ama en çok kafa olduğum da oydu) 11) AnarShe : Kulağın büyük kabul et büyütücek bişi yok allah özene bezene yaratmış :) 12) Beybin çok vahşi geldi bana şişkoluğuna veriorum . 13) Chasten : Dev boyutlarda ki fotolar sinir krizlerine yol açtı . 14) Brigand in vücüdunu begenmedim :) Kardeşim yaşında zaten kendisi öle bi kardeşim olsa onu dayaktan öldürürdüm :) Bırakın boş hevesleri dicem de bu kendi düşüncem tabi ki seninkine de saygımız var. 14 nolu şıktan sonra hemen bi açıklama daha sonra devam edicez : Bu kızları çok tanıyanlar ne kadar kız tanıdı acaba bilmiorum da motordan bahsediosanız parayı veren düdüğü çalar etraf kaynıo beni vücüdum için beğenicek olan beğenmesin zaten . Amele bile parasıyla ..... herneyse :) Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer, şimdi benim göbeğim abartı da hafif bi göbek bence kas yığınından daha karizma :) Devammmmmmmmmmmmmmm .... 15) Hardter da gerçekten bi mazlumluk varya olm topla kendini değmez bu kadar üzülmeye . 16) 2pacAmaruShakur : Yabancı uyruk havası var hem resimdeki sahışlar için hem de dükkan için :) (Benim bilmediğim bişiler olabilir :) ) ------------------- 17) Bol bol gay alert çalıo ............ 18) Bi de kızların özel mesajları merak ediorum ben yapmaz patiler öle şey diorum ama yapmıycak gibi de durmuolar :)
Zopik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ömrü hayatında pek bi hatun görmemişsin demekki desek pek yalan olmaz o zaman : p : )
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ivy de kıskançlık seziorum :) Zopik e katılmadan edemiorum , belki de tarzları yakın die o tarzdakiler arasında ivy görmemiş olabilir . Ben zaten kızlara bakmıorum başım bağlı :)))))))
ivy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben yokum:) bence güzel hemde baya bi zevk işi olabilir ama bence öle edit: kıskançlık değil ama özenme olabilir kabul ederim. beğenilen şeye özenilmesi doğaldır=) [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 20:59 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ]
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Evet sen yoksun :) Olabilcek kapasite de bi resmin yok cunku :) Ekliyim istiosan saçlarınla ve mor kapşonlu kadifemsi fermuarlı hırka mı desem sweet mi desem :) Özentilik var zaten siyah saç kaş gözü de özeniosun :)
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Aslında sen de varsın 18 numaralı şıkta şimdi aklıma geldi :)
Zopik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ahanda ben ne hikmetse bi sabah 7 de yatıp (1 saat sonra) 8 de kalktığımda şu aşağıdaki güzelim fotoyu çektikten sonra bi de kendimi çektiydim. yukarda ki gibi bişi çıktı. ahanda diğer foto
Öne çıkan mesajlar