Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 5000 vuhu. izmir pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hainsin dasaa... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 istanbullu farkı olm! ayağını kaydırır farkına varmazsın!! ^_^ ne alakaysa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İZMİRLEEYİZ =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 /napıyom lan ben [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 02:35 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 şaşı olursun şaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ankara pwned both istanbul&izmir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 s.a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 izmir gibisi var mı ya? [spo] ksk futbol maçından resim yokmuş bende:P.baskette var.[/spo] istanbulun sıkışılığına mı yanalım.pis havasına mı yanalım napalımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hele ankaradan cacık olmaz sen sııs ulan beybifeys. izmir gibisi var mı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 antep ftw. 50 kuruş dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 19 küsür senedir izmir'de yaşayan biri olarak istanbul derim ben.gittim gördüm geldim,izmir sux abicim.bayıyor beni son 2 senedir,yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hatırlatmasan daha iyi. puff. oho araya giren girene. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 02:35 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bende istanbulu çok gittim gördüm.istanbul sux yaşanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 02:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 02:38 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: 19 küsür senedir izmir'de yaşayan biri olarak istanbul derim ben. aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 valla lise gezisiyle gittiğimde bende "burası ne lan? çok boktan yaşanmaz" demiştim de bu sene tamamen değişti fikrim.ayrıyetten sina o köprü resmini koydun aklıma direk memento mori geyiği geldi.ne zaman taksimden dolmuşla dönsek köprüden geçerken aynı muhabbeti konuşuyorduk solonorla eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 valla ben hayatım boyunca istanbula gittiklerimi toplasak.1yıl geçirmişimdir. bikere çok pahalı başta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ardeth yıkma beni bak ankaraya gidiyorum diyorum.naptın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yaa istanbuldaki 1 mayıslar kaçırılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 1 yıl geçirdinde büyüdü mü anıl? =) pahalı kısmına katılırım direk hele izmir'le kıyasladığımızda eh.ama güzel şehir cidden.hani tamam pahalı de bok at ama güzel lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 istanbulda yaşamak lazım bi süre, ben geçirdim o dönemi, bakarsın geri döneriz bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 büyüyemedi işte büyüse istanbul ftw derdim şuan :P tabi zevk renk meselesi bu iş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tekrar sölicem. istanbul bi ele,diğer her şey bi ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 fede http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=11091582 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar