Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Brigand amanın diyim dikkat et, yavaş yavaş bırakmaya bak. Sonra o kaslar çöküp gidiyor sağı solu sarkmış kadınlara benziyorsun çünkü. Benden sana tavsiye, ağırlığı azalt ve çok tekrar yapmaya başla onun yerine, hem kızlar ince kaslı erkek daha çok seviyorlar. Sonra pişman olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 evt ya o tarz erkekler anca amerikada iş yapar, atletik vücutla kas yığını vücut arasındaki çizgiyi iyi ayarlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 biliyorum arkadaşlar merak etmeyin =) evimde 2 tane 15kglik dumble var zaten össye hazırlandıımdan 2 aydır sporu bıraktım ama pek bi düşme yok. öküz gibi yediimden 2-3 kilo aldım sadece :). bide kızların nası erkeklerden hoşlandığını biliyorum mrk etmeyin :) işte size iki idolüm. bunlar gibi olacak ama henüz bunlar kadar değilim ve biraz daha zayıflamam gerekiyor. işi çözdüma arkadşalar 2 yıldır bu iş içindeyim artık profeyonel olduk =))) [ mesaj 07 mart 2006, salı - 23:18 tarihinde, brigand tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 23:19 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 abi idollerin çalışsaydı keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 çalışıyo. verdiğim linklerde büyük harf vardı pati küçülttü otomatikmen site linuxmış büyük harf ayrımı yaptı linkler bozuldu :) yeniledim linkleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hah düzelmi$ [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 23:20 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bel hizasındaki şişkinlikler nedir öyle ya? hoş durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 mükemmel bişey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ne o ?? kasmı, yoksa adamın böbrekleri mi büyük lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 fistan sarkma olm adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sarkmıyorum ya. adam erkekteki en güzel kası o ne ya böbrek mi dedi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hadi lan memelerin çok güzel demişsin adama daha ne olsun bide bana gay diounuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 fistan omfg gay alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 oha süt gibi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Bir bu resmi göster, bir de Brad Pitt'in vücudunun resmini göster bir kaç kız arkadaşına. Sor bakalım hangisini daha çok beğenecekler. Sence neden dünyanın en yakışıklısı olarak görülen insanlar Arnold Schwarzenneger, Silvester Stallone türü insanlar değil de Orlando Bloom, Collin Farrel, Brad Pitt gibi ince ve atletik kas yapısındaki insanlar? Neyse, vücut senin vücudun ancak diyeceğim şudur, ilacı basıp kası yapmak gerçekten kolay bir iş ve umarım söylediğimi yanlış anlayıp sana laf ettiğimi falan zannetmezsin ki gerçekten kötü bir niyetim yok, ancak geri dönüşü olmayan bir yola giriyor olabilirsin ki bir çok arkadaşım o yola girdiler şimdi çok yakınıyorlar, bir yerden sonra o kasları çalıştırmazsan yağ olup iğrenç oluyorlar, çalıştırırsan da hayvan gibi olup rahatsız edici bir görüntü kazanıyorlar benden sana uyarması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 antimodes552, bütün mesajları oku. koyduğu "idolüm" olarak adlınaıdrdığım resimlere bak. ya ben bunları zaten yıllardır biliyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama tavsiyeye ihtiyacım yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 "ilacı basıp kası yapmak gerçekten kolay bir iş" değil. bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Kolay bir iş. Haftada 3 gün 1-1.5 saat ayırırsan ortalama, 2 ay gibi bir süre içinde çok rahat elde edersin ilaç yardımıyla öyle bir vücudu. Bire bir tanık oldum. Neyse Brigand ne istediğini biliyormuş, ordan sonrası ne beni ne de kimseyi ilgilendirir, ben sadece iyi niyetli bir tavsiye vermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bir erkeğin vücuduna bakmak nedense saçma bence ayrıca iki sayfa önceki tanışmak istediğiniz kız burdan birinin eski sevgilisi lütfen dikkat edelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yanlış anlaşılmasın bişey yaptıgınızdan değil belki kötü bişey söylenir diye dedim dikkat edelim kısmını:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 vayy gerilim var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 pis gazcı! sensin gerilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben seninle tanışmak istiyorum ayvi :p ehaueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ahauhau khalad ne adamsın lan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar