senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 @Spastik_Serce:o nası fotodur ya. o kadar büyük olmasına rağmen o kadar mı az şey anlaşılabilir :) @pinaxtar:abi yorum yapmıyorum sana. öüne sıfat getirecem ama sıfat bulamıyorum, çırağın yap beni büyüt, eğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ha bu arada acayip gömlekli, acayip kravatlı benim.fotografa da bakmamıştım çok karizmatik oldum oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 7 Haziran da sevgili anneannem Ünzülecim ve canım dedem Ercep agamın yanlarına ziyarete gittiğimde. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 @Ferrero Atari band vol.2 ve diğer atari band resimlerinde sux abi alayınız hem götik hemde nysnic takılınmaz ya justin fan takılın yada götik plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Okyanuslara aktim bugun [spo] [/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 07:43 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: dory § 29 Temmuz 2007, Pazar - 00:10 patide makyaj malzemelerine düşkün bi erkek daha. zomg. artık birileirnin yapması gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben yapmam şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 senın adın sina değilmiydi? ben Birileri'nden bashediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 vaay uzay gemisi ha, hemde cift lazerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 clever disguise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Space station pwned joo Eldarduil sana Umut Sarıkaya mansyon ödülünü veriyorum. Eşortman üstü annane hırkası olsun, örtülü eski soba olsun, divan ve dizi dizi yer yatakları olsun çocukluk günlerime döndüm memleketi özledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Uuu attack of oppurtunity - Laser Pew Pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 @LucifeL öyle bi kural mı vardı da biz mi bilmiyorduk yoksa? Bass- Jazz, blues, raggae, funk dinliyor (soldaki üst) Ben(gitar/vokal)- Opeth vs. dinlerim (orta üst) Keman- Bana yakın dinler anathema, opeth ağırlıklı (sağ üst) Gitar2- Cem Karaca, Erkin Koray, Bulutsuzluk Özlemi, Anadolu Rock, Türkü, Türk sanat müziğide dinler (sol alt) Davul- Punk, grunge ağırlıklı dinler (sağ alt) Ha giyinişim dinlediğim müzikle eş mi olmalı? Bence hayır. Ama Türk gençlerinin zihniyetine şöyle bir yanlış kazınmış. "Dinlediğin müzik tek tarz olmalı, giyinişin tek tarz olmalı yoksa özentisin." Kişiliği henüz oluşma döneminde olan insanların savunma şeklidir bu kanımca. Ha dinlediğimiz müzikler farklı, yaptığımız müzik aynı. Ha böyle yapılamaz kuralı var bu işin dersin bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 iyide bilader bu kadar farklı tarzları dınleyıp nası muzık yapıyosyunuz sız onu anlamadım ben? Yani bi tutarlılık yok kafamıza ne gelırse onu yapıyoruzmu dıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 black daha iyi olur o müzik işte. çeşitlilik iyi bir şey gruplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 çeşitlilik iyi de fazla çeşitlilikte tutarsızlığı getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 çok çeşitli deil ama.yani ne bileyim biri türk pop diğeri elektronik öbürü doom dinlemiyormuş ki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 öaeh jazz-blues ile grunge-punk arasında daglar kadar fark var daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Türk sanat müziği, funk, Opeth vs. dediğine yaklaşmışlar bayağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 basistin jazz dinlemesi kadar doğal bir şey yok ama davula bir şey diyemem bilmiyorum davul hedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 basist ne yaf basçı dioz biz ona :D aman neyse kafam güzel sanki benim... iddaa ediyom loituma kafa yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 neyse Ferroların muzık bolumunde topicleri varsa oradan devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 . [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:18 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar