Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bu arada arda'yla boyum hemen hemen aynı, arda'dan 4 tane ben çıkarım. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 valla boyum 1.74, ardaya da cansına da gizmeye de anıla da kat çıkıyorum. o değil de anıl, sen bildiğin cücesin olum, inkar etme. birazdan da dinan ve fede ne kadar cüce onu kıyaslamaya gidiyorum. apeiron da hardter da cüce bu arada, kartanla ametim uzun boylu poslu. sae fasülye sırığı. ince uzun adam, yok böyle bir şey. nıhaha hadi boy kavgası. CÜCE PATİLER, BİRLEŞİN!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 öhöm öhöm. 10 metre topuklu giysen bide ayaklarını kaldırsan beni geçemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 [spo] [/spo] [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 12:25 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 cüce patiler derken? etrafta bende başka cüce göremiyorum ben, cücelik boyda değil yürektedir. *miyagi-san aksanıyla* dwarf here *kalbını gösterir* dwarf not here *kafasının üstünü gösterir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: öhöm öhöm. 10 metre topuklu giysen bide ayaklarını kaldırsan beni geçemessin görürüz bugün dicem de, evet geçemem lan. hayvan gibisin. :(((((88888 ///_- @cüce: boydan cüce olanlar bunlar. yoksa alemin tek cücesi sensin. ayıpsın. afds. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 12:40 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: *miyagi-san aksanıyla* dwarf here *kalbını gösterir* dwarf not here *kafasının üstünü gösterir* bittiğim andır heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 paticik pizza hut buluşması: [spo] [/spo] biz bunu yaptık ya. aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bence makinacılar döver @selin: kutun dolmuş [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 12:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Hava atmak gibi olsun işte Madriddeyim geçen gün (mayıs) Geziyoruz sokakları..[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 13:04 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 anam sacları eksmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Yıl oldu cüce hehe. Sen beni hala şu resim gibi biliyosun demek [spo][/spo] Soldan sağa karakterler : arcane, karakedi, altta horace, kedinin yanında Sam, Ardeth, Cüce ve bendeniz. *nostalji pompalar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 oha be abi karakedi değil o ? kandırmış sizi o gece ben karakediyim diye dsfds hayır resimlerini görmesek adamın inanıcam veyahut çok değişik çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sinaaaaaahahauahauahhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sina ooooof auhuehaeuh huehauehuehauehueh uaehuehauehuheueh söyleyecek lafım yok hatta cansınla söyleyecek lafımız yok yorumsuz gfagafgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sina? omg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sina krkuncmuş lan... öle değildi ama o zamanlar o cocuk bi parlak cıkmış yarım ağızlı, "gel öpüşelim ben 80 lerden bozma yanık tenli bıckın delikanlıyım bebeğim" bakışıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bütün kızlar sinaya hasta fdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 karakedi değil o çilekroz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 adsfas ben demiştim sina ne bu popülerite ya ? kırarım kalemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 napiyim o zaman sakal bi tek çenemin altında çıkıyodu :p o buluşmadaki fotoğraflarımın hepsi öyle bir tanesi dışında herhaş diyorum tatilden falan gelmiştim öyle esmer çıkmışım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sac ne peki ? sac bariz populer amerikan dizi delikanllısı sacı kızlar hasta sacı değilmi ha değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sen kendi saçına bak cüce ? alalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 benım ascım adeta haırdan fırlamış, coşkun ve özgürce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ahenk ile dans eden cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar