Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 www.sendpad.net e bi uğrasın. çok iiymiş ya istediin isimle ya da sallama bi mailla istediin birine mail yolluyosun. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:22 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ne işe yaricaksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 geyik işte ali cabbar sana hastaymış kampüste seni arayıp duruyormuş diye mail falan geldi arkadaştan mesela eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ehee süper bişi :) çok eğleniyorum ondan buna mesaj atıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 muhteşem bir olay bu. hastasıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Fake e-mail tarihi geçmiştir artık. Geçmese çok daha işe yarayabilirdi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 arkadaşım sevgilisine zarf atıyor bu site yoluyla ahaua çok gülüyüorum ona ama adam eyleniyor baya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Valla deli eğlendim bu site sayesinde. Onlarca kişiyi acımasızca işlettik. Hala sıkıldıkça Banu Alkan dan falan mesaj atıyorum sağa sola :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar